Slik kan du realisere MC-drømmen

Du har funnet drømmesykkelen og knust sparegrisen, men det er ikke alltid det er nok til å kjøpe den. I denne artikkelen ser vi på ulike finansieringsmulighetene for MC-kjøp hos Alf Graarud Motor.

 


AV CHRISTIAN NORI | Publisert 21.01.2021

 

Finansieringsmuligheter


MC-lån gjennom bank

 

Vi hjelper deg gjerne med finansiering av din MC-drøm. Vår samarbeidspartner Nordea gjør drømmene til virkelighet og deg gir raskt svar på hvilke muligheter du har. Når lånet er godkjent gjør vi hele jobben for deg med unntak av signering som helst gjøres med Bank ID. Har du ikke Bank ID finner vi en løsning. 

 

Du kan låne med 0% egenkapital og inntil 120 mnd. (10 år) nedbetalingstid. NB: MC-lån forutsetter at motorsykkelen har skilt/er registrert. Banesykler eller crossere kan ikke finansieres med MC-lån.

 

Hos oss kan du ta lån som både privatperson og bedrift. Ta kontakt med oss så sender vi over søknad om lån for deg.


 

Betalingsutsettelse

 

Dersom du vet du at du får penger litt fram i tid, men har lyst å kjøpe sykkelen allerede nå, så finnes det løsninger. Gjennom Express Bank kan vi tilby betalingsutsettelse på inntil 9 mnd. Betalingsutsettelse kan du selv søke om: Send melding med kodeord EBloax til 2140, og fyll ut skjema du mottar. Det blir foretatt en kredittvurdering, ved godkjenning signerer du med Bank ID og vi belaster konto. 

 

Betalingsutsettelse gjelder for beløp inntil 75000 kroner og utsettelse i inntil 9 mnd. (Utsettelsesgebyr på opptil 425 kr, alt etter hvor lenge du ønsker å utsette beløpet).

 

Du kan også søke om betaingsutsettelse ved kjøp av for eksempel kjøreutstyr, utstyr til motorsykkelen osv. Les mer på betalingsutsettelse gjennom Express Bank

 

 

Klarna - faktura eller kort

 

På www.agmshop.no benytter vi Klarna som betalingstjeneste. Dette betyr at du kan få faktura på ditt kjøp, 14. dagers utsettelse eller betale direkte med kort. Det er også mulig å få Klarna faktura når du handler i butikken på Borgenhaugen.