Planlagte arrangementer hos AGM i 2024

Det er viktig for oss å skape gode opplevelser for kundene våre, og en av måtene vi gjør dette på er gjennom ulike arrangementer, enten det er underholdende, informative foredrag eller reinspikka moro. Her er en foreløpig oversikt over det som skjer hos oss i løpet av 2024. Flere arrangementer er under planlegging og mer informasjon legges ut forløpende.

 

Publisert 22.01.2024

 

 

Hvordan forberede seg til MC tur med Jon (Del 2)


Når: 3.februar  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Har du lyst til å dra på tur med motorsykkelen din, men er litt usikker på hvordan man planlegger?
Jon er en kar som har kjørt store deler av Europa flere ganger. Det å kjøre langt på motorsykkel og besøke steder man bare har hørt eller lest om, er rett og slett bare magisk. Noen land har fjell og fjellpass, andre har dype daler og skoger og spennende byer. Noen land er mer spennende enn andre, Polen, Slovakia, Tsjekkia liker Jon spesielt godt å kjøre i. Jon vil gå igjennom noen punkter om hva man bør tenke på før avreise, kort eller langt.

 

Våren 2024 reiser Jon nedover mot polen, på en liten rundreise der nede, kommer til ha 4 overnattinger i Polen. Der kommer Jon til å kjøre fjellområder, nasjonalparker med flotte skogområder, og ikke minst legge turen innom flere Polske byer, samt noen strekninger inn i vakre Tsjekkia. Hvis du vil være med kan dere reise sammen, slik at man kan reise trygt og forberede seg selv til turer på egenhånd.

 

Mer informasjon om arrangementet.

 

 

 

Presentasjon om airbag


Når: 17.februar  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Vi viser frem airbag fra Dainese, Alpinestars og nyheten hos oss Helite.

 

Mer informasjon om arrangementet kommer.

 

 

 

MC-messe hos AGM


Når: 29.februar - 2.mars  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsykkel interesserte

 

Året 2024 er det ingen offisiell mc messe i Norge, så vi lager vår egen i Sarpsborg!

 

Åpningstider:

Torsdag 29 februar kl 10-18
Fredag 1 mars kl 10-16.30
Lørdag 2 mars kl 10-15

 

Vi bygger om butikken til messestandard. Mange av leverandørene våre kommer. På lørdag kommer Yamaha, Triumph og Honda til å holde presentasjon av sine nyheter. Vi ønsker og gi deg en god forsmak på mc sesongen som er i vente, og presenterer alle våre merker med egen "stands" hvor det er mulig og stille spørsmål, se og prøve produktene. Best av alt kontra en vanlig mc messe: Inngang er gratis og servingen er også på AGM's regning. Det vil også være utvalgte messetilbud i butikk.

Velkommen til Sarpsborg- Sammen skaper vi gode opplevelser.

 

Mer informasjon om arrangementet

 

 

 

AGM og Bjerkeli Motocrosstrening Påskecamp


Når: 25-27.mars  |  Hvor: Skee|  Passer for: Crossførere på alle nivåer

 

Vi kjører i gang sesongen på Strømstad Motocross, Skee og kjører der i 3 dager. Mandag 25/3, tirsdag 26/3 og onsdag 27/3. Vi kjører fra kl 10.00 - kl 15.30. Onsdagen avslutter vi organisert trening litt før og avslutter med leker og konkurranser på sykler. Deltakere blir delt inn i grupper etter nivå, vi bruker både stor og liten bane, så disse dagene passer for alle uansett sykkelstørrelse og erfaring. Trenere er Morten Bjerkeli og Joakim Bølviken. Begge med lang erfaring som trenere.

 

Mer informasjon om arrangementet

 

 

 

AGM Week 2024 - prøvekjør drømmesykkelen


Når: 19-28.april |  Hvor: I butikken på Borgenhaugen

 

Velkommen til AGM Week 2024, en uke full av arrangementer og opplelvelser i butikk og på agm.no. Du kan også prøvekjøre hele 40 forskjellige modeller av årets MC-nyheter fra Yamaha, Honda og Triumph.
Rydd plass i kalenderen allerede nå, og skal du prøvekjøre er det bare å møte opp. Ønsker du å prøvekjøre på hverdagene kan du forhåndsbooke sykkel ved å sende en mail til info@agm.no
Alle prøvekjørte mc'er blir solgt etter arrangementet, så her er det mulig å gjøre et ekstra godt kjøp.

 

Mer informasjon om arrangementet

 

 

 

Møt Triumph-ambassadør og globetrotter Hanna C. Johansson


Når: 27.april  |  Hvor: I butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister som ønsker tur-inspirasjon

 

Det er en ære å få besøk av Instagram-profilen, reise-skribenten og Triumph ambassadøren Hanna C. Johansson. Hanna er en ekte globetrotter og reiser verden rundt på sin Triumph motorsykkel. Hanna kommer til oss for å holde et inspirerende foredrag om de fantastiske eventyrene hun har hatt på sin motorsykkel, fra Island til India og alle verdens hjørner. Hun skal også snakke om det å tørre å bryte med det trygge hverdagslivet, realisere drømmer og dra på langtur.
Hanna har over 60 000 følgere på sin Instagramprofil @hanna.c.johansson der hun legger ut bilder og skriver om opplevelsene sine. Hun er også spaltist i det Svenske MC-magasinet Allt om MC. Nå får du muligheten til å møte henne hos AGM.

 

Mer informasjon om arrangementet.

 

 

 

Crossamling på Rudskogen i samarbeid med Bjerkeli motocrosstrening


Når: 4-5.mai  |  Hvor: Rudskogen

 

Mer info kommer.

 

 

 

AGM Kjørekurs/banedag på Rudskogen


Når: 23.mai  |  Hvor: Rudskogen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Hvis du ikke har opplevd å kjøre MC på skikkelig racerbane tidligere, er dette noe vi anbefaler på det sterkeste. Dette er god læring og veldig moro! Vi kjører i grupper etter ferdighetsnivå og det blir godt med kjøretid for alle grupper. Vi har med oss erfarne instruktører.

 

Mer info kommer.

 

 

 

Grustur


Når: 25 - 26.mai  |  Hvor: Avreise fra AGM|  Passer for: Nybegynnere og viderekomne på grus

 

Vi gjentar suksessen og arrangerer på nytt grustur til Sverige 25-26 mai. Avreise er fra Alf Graarud Motor i Sarpsborg og turen går derifra innover i Sverige. For det meste kjører vi på grus, men det er også en alternativ rute for dem som foretrekker asfalt. Det er ingen krav til ferdigheter på grus, her er det tilrettelagt for alt fra nybegynner til erfarne førere. Det er heller ingen krav til sykkel eller dekkutrustning.


Det blir sosialt samvær og mat på kvelden, og overnatting på campinghytter i Sverige. Nærmere informasjon sendes ut til de påmeldte. Kontakt lars.petter@agm.no dersom du har noen spørsmål om turen.


OBS! Begrenset med plasser, førstemann til mølla.

 

Mer informasjon om arrangementet

Kjøp billett her

 

 

AGM Kjørekurs/banedag på Rudskogen


Når: 15.august  |  Hvor: Rudskogen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Hvis du ikke har opplevd å kjøre MC på skikkelig racerbane tidligere, er dette noe vi anbefaler på det sterkeste. Dette er god læring og veldig moro! Vi kjører i grupper etter ferdighetsnivå og det blir godt med kjøretid for alle grupper. Vi har med oss erfarne instruktører.

 

Mer info kommer.

 

 

 

Vi viser frem og demonsterer nye Triumph 400 og Tiger 900


Når: 27januar  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Endelig har vi årets store Triumph nyheter i butikk! kl 12 vil Christoffer gjennomgå spec og forklare disse i dybden.
Kom til oss og drøm deg til våren!

 

Mer informasjon om arrangementet.

 

 

 

Planlagte arrangementer uten bekreftet dato


Vi har en rekke arrangementet på planen som vi per nå ikke kan bekrefte dato på. Det er derfor forbehold om endringer på listen under, flere arrangementer vil også bli lagt til fortløpende.

 

 

Tyrigrava

Vi kommer ved flere anledninger gjennom sesongen til å delta med stand/utstilling/prøvekjøring på onsdagstreffene. 

 

 

 

Noe du savner eller ønsker at vi skal gjøre mer av?


Vi ønsker å ha god variasjon i arrangementene vi tilbyr. Dersom det er noe du savner, noe du vil lære mer om og noe du ønsker at vi skal arrangere, send en mail med tips til info@agm.no

 

 

 

15.12.2022