Planlagte arrangementer hos AGM i 2024

Det er viktig for oss å skape gode opplevelser for kundene våre, og en av måtene vi gjør dette på er gjennom ulike arrangementer, enten det er underholdende, informative foredrag eller reinspikka moro. Her er en foreløpig oversikt over det som skjer hos oss i løpet av 2024. Flere arrangementer er under planlegging og mer informasjon legges ut forløpende.

 

Publisert 22.01.2024

 

Kommende arrangementer:


Motocrosstrening på Gardemoen

Når: 29-30.juni  |  Hvor: Gardemoen|  Passer for: Alle nivåer

 

Agm og Bjerklig motocrosstrening ønsker velkommen til treningshelg med trener Morten Bjrkeli 29 og 30 juni på Gardemoen. Gardemoen er en sandbane, viktig at alle som skal kjøre håndterer å kjøre på storbane. Treningen passer for alle nivåer. På treningshelgen kommer vi til å ha fokus på teknikk, seksjonskjøring og heatkjøring.

 

Mer info


AGM Kjørekurs/banedag på Rudskogen

Når: 15.august  |  Hvor: Rudskogen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Hvis du ikke har opplevd å kjøre MC på skikkelig racerbane tidligere, er dette noe vi anbefaler på det sterkeste. Dette er god læring og veldig moro! Vi kjører i grupper etter ferdighetsnivå og det blir godt med kjøretid for alle grupper. Vi har med oss erfarne instruktører.

 

Mer info

 


 

Planlagte arrangementer uten bekreftet dato:

Vi har en rekke arrangementet på planen som vi per nå ikke kan bekrefte dato på. Det er derfor forbehold om endringer på listen under, flere arrangementer vil også bli lagt til fortløpende.


Tyrigrava

Vi kommer ved flere anledninger gjennom sesongen til å delta med stand/utstilling/prøvekjøring på onsdagstreffene. 

 


 

Gjennomførte arrangementer:

Dette er en oversikt over arrangementer vi har gjennomført det siste året. Vi setter stor pris på alle som har deltatt og bidratt til å skape gode opplevelser for alle involverte.


Vi viser frem og demonsterer nye Triumph 400 og Tiger 900

Når: 27januar  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Endelig har vi årets store Triumph nyheter i butikk! kl 12 vil Christoffer gjennomgå spec og forklare disse i dybden.
Kom til oss og drøm deg til våren!

 

Mer informasjon om arrangementet.

 


Hvordan forberede seg til MC tur med Jon (Del 2)

Når: 3. februar  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Har du lyst til å dra på tur med motorsykkelen din, men er litt usikker på hvordan man planlegger?
Jon er en kar som har kjørt store deler av Europa flere ganger. Det å kjøre langt på motorsykkel og besøke steder man bare har hørt eller lest om, er rett og slett bare magisk. Noen land har fjell og fjellpass, andre har dype daler og skoger og spennende byer. Noen land er mer spennende enn andre, Polen, Slovakia, Tsjekkia liker Jon spesielt godt å kjøre i. Jon vil gå igjennom noen punkter om hva man bør tenke på før avreise, kort eller langt.

 

Våren 2024 reiser Jon nedover mot polen, på en liten rundreise der nede, kommer til ha 4 overnattinger i Polen. Der kommer Jon til å kjøre fjellområder, nasjonalparker med flotte skogområder, og ikke minst legge turen innom flere Polske byer, samt noen strekninger inn i vakre Tsjekkia. Hvis du vil være med kan dere reise sammen, slik at man kan reise trygt og forberede seg selv til turer på egenhånd.

 

Mer informasjon om arrangementet.

 


Presentasjon om airbag

Når:17.februar  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Vi viser frem airbag fra Dainese, Alpinestars og nyheten hos oss Helite.

 


MC-messe hos AGM

Når: 29.februar - 2.mars  |  Hvor: Butikken på Borgenhaugen  |  Passer for: Alle motorsykkel interesserte

 

Året 2024 er det ingen offisiell mc messe i Norge, så vi lager vår egen i Sarpsborg!

 

Vi bygger om butikken til messestandard. Mange av leverandørene våre kommer. På lørdag kommer Yamaha, Triumph og Honda til å holde presentasjon av sine nyheter. Vi ønsker og gi deg en god forsmak på mc sesongen som er i vente, og presenterer alle våre merker med egen "stands" hvor det er mulig og stille spørsmål, se og prøve produktene. Best av alt kontra en vanlig mc messe: Inngang er gratis og servingen er også på AGM's regning. Det vil også være utvalgte messetilbud i butikk.

Velkommen til Sarpsborg- Sammen skaper vi gode opplevelser.

 

Mer informasjon om arrangementet

 


AGM og Bjerkeli Motocrosstrening Påskecamp

Når: 25-27.mars |  Hvor: Skee|  Passer for: Crossførere på alle nivåer

 

Vi kjører i gang sesongen på Strømstad Motocross, Skee og kjører der i 3 dager. Mandag 25/3, tirsdag 26/3 og onsdag 27/3. Vi kjører fra kl 10.00 - kl 15.30. Onsdagen avslutter vi organisert trening litt før og avslutter med leker og konkurranser på sykler. Deltakere blir delt inn i grupper etter nivå, vi bruker både stor og liten bane, så disse dagene passer for alle uansett sykkelstørrelse og erfaring. Trenere er Morten Bjerkeli og Joakim Bølviken. Begge med lang erfaring som trenere.

 

Mer informasjon om arrangementet

 


AGM Kjørekurs/banedag på Rudskogen

Når: 23.mai  | Hvor: Rudskogen  |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Hvis du ikke har opplevd å kjøre MC på skikkelig racerbane tidligere, er dette noe vi anbefaler på det sterkeste. Dette er god læring og veldig moro! Vi kjører i grupper etter ferdighetsnivå og det blir godt med kjøretid for alle grupper. Vi har med oss erfarne instruktører.

 


Polentur med Jon - Bli med på et eventyr!

Når: 25.mai - 1.juni |  Passer for: Alle motorsyklister

 

Jon har mye erfaring med turer over hele Europa og årets vårtur vender han nesa mot Polen sammen med kunder av AGM. Underveis skal vi oppleve fin natur, nasjonalparker med flotte skogsområder, fjellområder m.m. og kjøring på fantastiske fine veier. Vi skal besøke og overnatte i byene Rødby, Szczecin, Wroclaw, Gorzow Wielkopolski og Lubeck på veien hjem igjen.

 

Jon har hatt noen foredrag hos oss igjennom vinteren om turforberedelser, og det er nå en liten gjeng som er klar for tur, men vil vil gjerne ha med noen til. Har du ikke mulighet til å være med på hele turen så er det mulig å «hoppe» av eller komme på underveis. Dette er en tur som vi kjører etter selvkost prinsippet som betyr at dere betaler deres egen reise med mat, overnatting og drivstoff, men dere kan følge en som har god erfaring med turer deriblant ruteplanlegging med valg av veier og stoppesteder, hoteller tilpasset MC parkering, grensepasseringer, hvordan håndtere MC på ferje m.m. Turen passer for alle, både de som har vært på tur før og som ønsker å være med for en sosial og hyggelig tur, eller for de som aldri har vært på tur før og vil lære og bli trygg for nye eventyr på MC.

 

Mer informasjon om arrangementet

 


Grustur

Når: 25 - 26.mai  |  Hvor: Avreise fra AGM|  Passer for: Nybegynnere og viderekomne på grus

 

Vi gjentar suksessen og arrangerer på nytt grustur til Sverige 25-26 mai. Avreise er fra Alf Graarud Motor i Sarpsborg og turen går derifra innover i Sverige. For det meste kjører vi på grus, men det er også en alternativ rute for dem som foretrekker asfalt. Det er ingen krav til ferdigheter på grus, her er det tilrettelagt for alt fra nybegynner til erfarne førere. Det er heller ingen krav til sykkel eller dekkutrustning.


Det blir sosialt samvær og mat på kvelden, og overnatting på campinghytter i Sverige. Nærmere informasjon sendes ut til de påmeldte. Kontakt lars.petter@agm.no dersom du har noen spørsmål om turen.


OBS! Begrenset med plasser, førstemann til mølla.

 

Mer informasjon om arrangementet

Kjøp billett her

 


Noe du savner og ønsker vi skal gjøre mer av?

Vi ønsker å ha god variasjon i arrangementene vi tilbyr. Dersom det er noe du savner, noe du vil lære mer om og noe du ønsker at vi skal arrangere, send en mail med tips til info@agm.no

15.12.2022