Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Personvernerklæring

Sist revidert: 30.09.20

 

Om personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Alf Graarud Motor AS (www.agmshop.no) samler inn og behandler personopplysninger.

 

  1. Personopplysninger

  2. Frakt, retur og utlevering av varer

  3. Betalingsløsninger

  4. Informasjonskapsler

  5. Endringer i erklæringen

  6. Kontaktinformasjon og sletting av personopplysninger


 

1 Personopplysninger

 

For å handle på www.agmshop.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende bestillingen til deg, holde deg oppdatert med ordren og for å kunne kontakte deg ved endringer i ordren.

 

Vi oppbevarer ordreinformasjon i forbindelse med føring av regnskap, avgiftshåndtering og for eventuell garanti/returhåndtering. Denne historikken slettes etter 10 år.

 

1.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Alf Graarud Motor AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene. Du kan også be oss slette eller endre personopplysningene, i de fleste tilfeller kan du også gjøre dette selv, ref. punkt 6 i personvernerklæringen.

 

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket du har gitt oss.

 

1.2 Arkivering av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. Vi lagrer kjøpshistorikk i 10 år, dette for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven, og for å kunne tilby historikk til våre kunder, spesielt i forbindelse med kjøretøy.

 

1.3 Sikring av personopplysninger

Alf Graarud Motor AS har rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger. Alle våre systemer har personlig tilgangsstyring for den enkelte ansatt.


 

 

2 Frakt, retur og utlevering av varer

 

Vi samarbeider med Posten Norge Bring og PostNord for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg.

Informasjon som deles med transportør er navn, adresse, telefonnummer og ønsket leveringssted.


 

 

3 Betalingsløsninger

3.1 Betaling

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.
 

 

 

4 Informasjonskapsler

 

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og for å huske hvem du er, slik at du for eksempel forblir innlogget i nettbutikken.

 

Formålet med informasjonskapsler på agmshop.no er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet, til analyse, til personalisering og til markedsføring.
 

4.1 Slik kan du unngå informasjonskapsler

Du kan stille inn din nettleser til å ikke akseptere informasjonskapsler. Se brukerveiledning for nettleseren du bruker for mer informasjon om hvordan dette gjøres. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på agmshop.no ikke fungere og det kan forhindre at du får gjennomført en bestilling.

 

4.2 Analyse

Agmshop.no samler inn opplysninger om besøkende på www.agmshop.no som brukes til analyse. Dette er anonym informasjon som ikke kan spores tilbake til en enkelt bruker eller person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som brukes til å forbedre nettbutikken og ta strategiske avgjørelser. Eksempler på data som samles inn er: hvor mange som besøker siden, hvor de som besøker siden kommer fra, hvilken nettleser de bruker eller om de bruker PC, nettbrett eller smarttelefon.

 

4.3 Personalisering

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi besøkende en så god og relevant brukeropplevelse som mulig, og for å tilpasse innholdet til deg og dine interesser.

 

4.4 Markedsføring

4.4.1 Annonsering på andre nettsider og sosiale medier.

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves som relevant og verdifull for deg, og annonser du ser vil derfor i stor grad være tilpasset produkter og kategorier du har besøkt på agmshop.no. Informasjonskapsler som benyttes til markedsføring på andre nettsider er ikke personlige og kan ikke spores tilbake til den enkelte bruker eller person.

 

4.4.2 Markedsføring gjennom e-post

For å motta nyhetsbrev fra agmshop.no må man samtykke til dette. Mottakere av nyhetsbrev kan når som helst trekke tilbake dette samtykket og slutte å abonnere på nyhetsbrev. Det vil til enhver tid være en link i bunn av siste nyhetsbrev som peker til nettsiden der dette administreres.
 

4.5 Personopplysninger til tredjepart

Alf Graarud Motor AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke.

 

 

5 Endringer i erklæringen

 

Gjøres det endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut revidert versjon med revisjonsdato (se øverst på siden). Vi oppfordrer deg til å regelmessig lese erklæringen. Ved større endringer vil vi også varsle deg gjennom f.eks. e-post, på agmshop.no eller gjennom sosiale medier.

 


 

6 Kontaktinformasjon og forespørsel om sletting av personopplysninger

6.1 Kontakt oss:

Har du spørsmål om personopplysninger, ønsker å få slettet informasjonen vi har lagret, eller vil ha informasjonen utlevert, send en e-post til personopplysninger@agmshop.no

 

Eventuelt per post:

 

Alf Graarud Motor AS

Attn. Lene Graarud

Haugenveien 8, 1738 Borgenhaugen.


 

6.2 Ting du kan gjøre selv:

6.2.1 Oppdatere, endre eller slette personopplysninger

Du kan oppdatere, endre eller slette personopplysninger på agmshop.no gjennom min side

 

6.2.2 Endre informasjon eller stoppe nyhetsbrev

Du kan endre interesseområder, e-postadresse eller trekke tilbake samtykke for mottak av e-post nyhetsbrev. Se link i bunn av siste mottatt nyhetsbrev.

 

6.2.3 Slette informasjonskapsler

Du kan slette informasjonskapsler i nettleser etter du har besøkt oss, eventuelt i forkant av besøk; se punkt 4.1.


 

 

Cookies og dine instillinger