MC-sesongen 2022, de gode opplevelsene.

Solen har snudd, et nytt år har startet og en ny MC-sesong nærmer seg. I denne artikkelen oppsummerer vi noe av det som dere opplevde på motorsykkelen i 2022. Både til inspirasjon for årets MC-ferie, og som en liten påminnelse om hvorfor vi elsker motorsykler. Sammen skaper vi gode opplevelser.

 

Publisert 03.01.2022

 

 

 

 

Historier fra våre kunder


Reisebrev fra Rolf Skovdal - kjempetur på ny Honda NT1100

Årets MC-tur var på 17 dager i strålende vær. Vi startet med tur ned til Horten-treffet, før turen gikk videre på småveier mot sørlandet og Kristiansand. Vi tok så ferge videre til Nederland der vi tilbrakte endel tid, før vi kjørte videre mot Belgia og Luxenburg. Derfra gikk veien videre innom Frankrike, før vi krysset grensen mot Tyskland og svinget oss gjennom vinranker opp til fantastiske Nürburgring. Vi skulle avslutte turen slik den startet med et treff, og satte derfor kursen mot Danmark og Thy-treffet.

 

Det å kunne dra på motorsykkelferie på en ny Honda NT1100 var helt fantastisk, sykkelen svarte til mine forventninger og jeg var veldig fornøyd.

 

 

 

 

Reisebrev fra Nina Bjørnstad og Bjørn Vestli - Nordkapp!

I mai kunne vi stolt og glad hente våre to nye Triumphs hos AGM i Sarpsborg, en Triumph Tiger 1200 Rally Pro og en Triumph Tiger 660 Sport. Og i juli kunne vi endelig legge ut på vår drømmetur, til Nordkapp! Turen gikk via Sveriges østkyst og Finland nordover, og gjennom Norge sørover. Litt dårlig vær på returen gjorde at vi ikke fikk kjørt innom alle de planlagte reisemålene, men da fikk vi sett andre ting i stedet. Og, vi må jo en dag ta turen tilbake for å se det vi ikke fikk sett denne gangen. En fantastisk tur som varte i nesten 14 dager, på mange fine veier.

 

Vel hjemme igjen, måtte vi lufte våre to andre Triumph-motorsykler som hadde fått hvile lenge i garasjen, en Street Twin og en Speed Triple RS!

 

 

 

 

Reisebrev fra Hans Petter Herføl - Brennerpasset

Brennerpasset juni 2022. Vi kjørte 6000 km i Europa. Sydligste punkt var Alba Adriatica, Italia. Ellers kjørte vi over Toscana, opp til Nice, Frankrike, gjennom et fantastisk fjellpass over til Grenoble. Deretter via Belgia, Nederland, Tyskland, og hjem via Danmark og Sverige. To dager etter dro jeg på solo-tur til Nordkapp, også det helt fantastisk. Det ble 4000 nye km på den turen. Totalt tilbakela vi 10000 km på 5 uker. Vi gjør det igjen til sommeren! På bucketlisten står Island rundt.

 

Måtte vi våkne om morran og oppleve drømmene våre alle sammen. Det er nå vi lever, som det heter, og da må man bare kjøre og ikke utsette.

 

 

 

 

Elling Sørum - tur til Hvaler

Ny sykkel i høst så derfor ble det ingen lengre turer i år, men å bli kjent med sykkelen i nydelig Hvalerlandskap er definitivt sesongens høydepunkt.

 

 

 

 

Jan Røsten - 10000 km på grus og asfalt

Min andre Yamaha T7 kjøpt hos AGM. Denne fikk jeg levert i februar og har gått 10000 km på Norske grus og asfaltveier i år. Denne er bra oppgradert fra original til mitt behov og ønsker.

 

 

 

Har du en god opplevelse du ønsker å dele?


Har du også en god opplevelse på motorsykkel som du ønsker å dele? Det er ikke så viktig om det var i 2022 eller tidligere år. Kanskje du har en favoritt tur du bare må gjennomføre minst en gang hver sesong? I så fall kan du sende noen ord, og gjerne bilder til christian@agmshop.no.

 

Vi tror på at gode opplevelser skal deles :-)

 

 

 

03.01.2023