SENA Spider ST1 Intercom Mesh - HD Lyd SENA Spider ST1 Intercom Mesh - HD Lyd

SENA Spider ST1 Intercom

Mesh - HD Lyd

Varenr: SPIDER-ST1-01
Pris
1 849,-Kampanjepris
2 179,-Førpris
4 på lager
5+ på fjernlager

SPIDER ST1er en rimelig mesh-utstyrt intercom med en hanskevennlig jog-dial-kontroll.

 

Intercomen har HD-høyttalere som leverer skarp kommunikasjonslydkvalitet, med en markant økning i volum, bassforsterkning og klarhet.

 

 

Mesh

Mesh-teknologien i ST1 gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.

 

Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på optil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.

 

Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å å kommunisere på en lukket gruppe med intil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!

 

Enheten er kompatibel med alle Sena Mesh-utstyrte enheter, inkludert SPIDER RT1, 50S, 50R, 30K, Momentum EVO og enhver Sena Bluetooth-enhet som er koblet til +Mesh Adapter.

 

 

 

 

Multitasking

Bluetooth 5.1 lar deg pare smarttelefonen din til SPIDER ST1 for å streame musikk, høre GPS-veibeskrivelser, ta eller ringe en telefon. SPIDER ST1 er utstyrt med Senas Audio Multitasking-teknologi slik at du kan ha en samtale via Mesh Intercom mens du samtidig betjener smarttelefonens Bluetooth-funksjoner som musikk, GPS eller telefonsamtaler.

 

 

Lading

SPIDER ST1 har hurtiglading som gir deg fullt batteri på bare 1,5 time. Et fullt batteri gir deg 11 timers taletid.

 

Les mer