SENA 5R Lite Intercom Dobbelsett - for 2 hjelmer SENA 5R Lite Intercom Dobbelsett - for 2 hjelmer SENA 5R Lite Intercom Dobbelsett - for 2 hjelmer

SENA 5R Lite Intercom

Dobbelsett - for 2 hjelmer

Varenr: 5RLITE-01D

Enkel og funksjonell bluetooth-intercom fra Sena som lar deg kommunisere med en annan fører med opptil 700 meter rekkevidde.

-+
Pris
1 890,-
5+ på lager

Sena 5R Lite er en enkel bluetooth-intercom som passer for deg som kun trenger å kommunisere med en annen fører.5R Lite har en rekkevidde på opptil 700 meter. Perfekt for kjøreskole, fører-passasjer kommunikasjon, eller en venn på tur.


 
40 mm HD-høyttalere sørger for god lyd som kan justeres etter personlig preferanse i Sena`s app. I tillegg til kommunikasjon kan du få telefonsamtaler, musikk, GPS-instruksjoner og mer i øret under kjøring. En LCD-skjerm gir deg visuelt innblikk på statusen til enheten, lydstyrke, batteri og mer. Det kommer godt med når man vil vite at alt er på stell før du kjører.
 


Detaljer:


Bluetooth 5.1

Opptil 700 m rekkevidde.

8 timer taletid ved fulladet batteri.

2.5 timer ladetid.

USB-C

2 år garanti.


 
Den merkbare forskjellen mellom 5R og 5R Lite er batteriet. 5R har taletid på 16 timer, taletiden på 5R Lite er 8 timer.
 
 

 

Enkel og funksjonell bluetooth-intercom fra Sena som lar deg kommunisere med en annan fører med opptil 700 meter rekkevidde.

Produktinformasjon

Kommunikasjonstype Bluetooth


Les mer