SENA 30K Intercom Duo Mesh kommunikasjon - HD Lyd SENA 30K Intercom Duo Mesh kommunikasjon - HD Lyd SENA 30K Intercom Duo Mesh kommunikasjon - HD Lyd

SENA 30K Intercom Duo

Mesh kommunikasjon - HD Lyd

Varenr: 30K-02D
-+
Pris
4 990,-
5+ på lager

Dobbeltsett - for 2 personer

Sena 30K byr på god lydkvalitet med HD høyttalere. Hvis lyd er viktig for deg anbefaler vi også å sjekke ut Sena 50S og Sena 50R som er laget i samarbeid med Harman Kardon med fantastisk lyd.

 

 

Ved et enkelt trykk på en knapp kan du kommunisere med et så godt som grenseløst antall MC-førere via open mesh, 24 andre ryttere i Group Mesh, eller koble til via 3 ekstra Bluetooth-intercom-tilkoblinger for muligheten til å koble Bluetooth-brukere inn i Mesh-gruppen. Sena. 30K gir deg en stabil tilkobling på kjøreturen. Skulle du være uheldig å havne utenfor rekkevidde er det ingen tungvint affære. Så fort du er innenfor rekkevidden igjen kobler den seg automatisk til gruppen.

 

 

 

I denne enheten er det en ekstra bluetooth-prosessor som tillater Audio Multitasking. Det vil si at du kan ha en samtale via Mesh 2.0 Intercom mens du samtidig betjener Bluetooth, for eksempel streaming av musikk, foreta telefonsamtaler eller lytte til GPS-navigasjon.

 

 

Sena 30K har talestyring som lar deg styre funksjoner på enheten med stemmen.

 

 

Les mer