SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M LED-Lys - Integrert Mesh Intercom SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M LED-Lys - Integrert Mesh Intercom SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M LED-Lys - Integrert Mesh Intercom SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M LED-Lys - Integrert Mesh Intercom SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M LED-Lys - Integrert Mesh Intercom SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M LED-Lys - Integrert Mesh Intercom

SENA STRYKER Motorsykkel Hjelm Sort M

LED-Lys - Integrert Mesh Intercom

Varenr: STRYKER-MB00M2
Velg fargeSort
Velg størrelse
M
L
Vis varianter som liste
Pris
3 480,-Kampanjepris
5 800,-Førpris
5+ på lager

Senas nyeste smarthjelm, utstyrt med Mesh Intercom og premium høyttalere og mikrofon laget av lydekspertene hos Harman Kardon.

 

Sena Stryker er en glassfiber hjelm med hel-intergrert Mesh-intercom. Dette vil si at du slipper å montere intercomen selv, da hjelmen kommer ferdig med dette. Hjelmen er en glassfiber hjelm med intergrert solvisir. Kommunikasjonsenheten i hjelmen er en tilsvarende Sena 50S/R enhet bare tilpasset for hjelmen, så her får du de samme funksjonene og kvalitetene. I tillegg er det Harman Kardon høyttalere som gir veldig god lyd, perfekt for deg som ønsker å høre på musikk. De har også oppgradert mikrofonen i samarbeid med Harman Kardon, dette er for at lyden som kommer inn i høyttalerne skal være så god som overhode mulig. Dette gir deg en veldig god pakke for deg som ønsker begge delene. For å også øke sikkerheten har Sena plassert LED-lys på baksiden av hjelmen, som lysfrekvensen kan endres. Dette gjør at du som motorsykkelist blir enda mer synligere.

Interiøret er optimalisert av Sena for å gi myk akustisk demping som komplementerer Harman Kardon høyttalerene godt. Ventilasjon på hake, topp og bakside sørger for god luftsirkulasjon som lar deg regulere tempratur og hindrer dugg på visiret.

 

Mesh

Mesh-teknologien i STRYKER gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.

 

Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på optil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.

 

Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med intil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!

 

Four-way Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på optil 2 km. Andre Sena Intercomer som kun har bluetooth tilkobling kan via din STRYKER "bridge"/bro-tilkobles inn i mesh nettverket.

 

 

Baklykt

Stryker ble designet med mange praktiske funksjoner, inkludert LED-baklykt for ekstra synlighet.

 

 

Talestyring

Med Sena STRYKER kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Med talestyring kan du svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

 

 

Lading og oppdatering

STRYKER har et nytt ladesystem, som opererer ved hjelp av en magnetisk pogo-tilkobling. Den nye ladeporten er plassert på baksiden av hjelmen, og den er forsvarlig forseglet, og gir forbedret beskyttelse mot elementene mens du kjører. Den intigrerte intercomen tilbyr en taletid på 10 timer mens du bruker Mesh Intercom og opptil 18 timer mens du bruker Bluetooth intercom. STRYKER har en innebygd wifi-krets som gir automatiske fastvareoppdateringer under lading. Brukere trenger ikke lenger å bruke Sena enhetsbehandler for å oppdatere enheten.

Produktinformasjon

Velg farge Sort


Les mer