SENA 50S Intercom

Mesh kommunikasjon - Harman Kardon Lyd

Varenr: 50S-02

Markedets beste lyd med høyttalere og mikrofon utviklet av Harman Kardon. Open Mesh gir så godt som ubegrenset antall personer i en gruppe

-+
Pris
3 590,-Kampanjepris
4 470,-Førpris
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Sena har med 50S gitt konkurrentene noe å bryne seg på.

Sena og Harman Kardon har samarbeidet for å gi deg markedsledende lyd i både høyttalere og mikrofon. Krystallklar lyd og ny sensor gjør at opplevelsen blir optimal.

 

 

Mesh

Mesh-teknologien i 50S gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.

 

Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på optil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.

 

Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med intil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!

 

Four-way Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på optil 2 km. Andre Sena Intercomer som kun har bluetooth tilkobling kan via din 50S "bridge"/bro-tilkobles inn i mesh nettverket.

 

Forskjellen på Mesh og bluetooth vises i denne videoen:

 

Talestyring

Med Sena 50S kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Med 50S sin talestyring kan du svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

 

 

Hurtiglading og wifi-oppdatering

Hurtiglading og automatiske oppdatering er enda en detalj som gjør at sena 50S gir den mest sømløse opplevelsen på markedet. I forhold til konkurrentene lader Sena 50S 30% raskere. 1 time lading gir deg fult batteri. det tilsvarer 9 timer taletid i mesh-modus eller 14 timer taletid i bluetooth -modus. Ute på langtur og tom for strøm? 20 minutter lading på neste stopp vil gi deg 3.5 timer mesh-modus taletid eller 6 timer bluetooth taletid!

 

Med den inkluderte wifi-adapteren kan du sette opp 50S til å oppdage og oppdatere seg selv så fort den er koblet til nett.

 

 

 

Video om Sena 50S og 50R:

 

 

Les mer