1528354 1528354 1528354 1528354 1528354

SENA OUTRUSH R Motorsykkel Hjelm Hvit L

Integrert intercom

Varenr: OUTRUSHR-GW00L2
Velg fargeHvit
Velg størrelse
M
L
Vis varianter som liste
Pris
2 900,-
5+ på lager

Outrush R kommer komplett med en elegant og allsidig modulær design, integrert med intercom
 

Outrush R er en ECE-godkjent åpningshjelm med skall laget i lett polykarbonat. Ventilering på hake, topp og bakside sørger for god gjennomstrømning av luft slik at temperatur og dugg på visir ikke blir et problem. Outrush R gir god beskyttelse. P/J-homologering gjør at hjelmen er godkjent både åpen og lukket. Integrert solvisir gjør at kjøreturen blir best mulig, selv med lav sol. Solvisiret vippes enkelt ned med den hanskevennlige bryteren.


 
Den integrerte intercomen har Bluetooth 5.0 som gir deg 4-veis intercom, opptil fire førere kan pare Sena Bluetooth-enhetene sine til hverandre. Når du kobler til kun en annen rytter, vil brukere oppleve 2-veis HD Intercom, som gir enda bedre lyd enn 4-veis tilkobling. Brukere kan forvente en imponerende rekkevidde på 900 meter og en taletid på opptil 12 timer.


 
Outrush R kan kobles til smarttelefonen din via Bluetooth, slik at du får tilgang til en rekke funksjoner mens du er på farten. Du kan lytte til favorittspillelistene dine, høre GPS-navigasjon og foreta telefonsamtaler. Med Audio Multitasking kan du lytte til både reisefølget ditt og musikken din samtidig.


 
Hjelmen er kompatibel med Sena Utility-appen, og gir deg tilgang til hjelmens funksjoner. Appen er praktisk dersom du for eksempel trenger du å bytte mellom forskjellige talemeldingsspråk eller få tilgang til hurtigstartguiden for en rask oppfriskning.

 

Produktinformasjon

Velg farge Hvit


Les mer