Cardo Packtalk Neo Enkeltsett - for 1 hjelm Cardo Packtalk Neo Enkeltsett - for 1 hjelm Cardo Packtalk Neo Enkeltsett - for 1 hjelm Cardo Packtalk Neo Enkeltsett - for 1 hjelm

Cardo Packtalk Neo

Enkeltsett - for 1 hjelm

Varenr: 294-1100

Packtalk Neo er klar for å bli med deg på kjøretur. Med sin meget gode lydkvalitet og Cardo`s teknologi, bidrar Neo til å skape gode opplevelser med musikk eller en venn på øret. Neo er 100% vanntett.

Send meg mail når varen er på lager
-+
Pris
4 299,-

Bestillingsvare, ca 4 dager

Cardo har i samarbeid med JBL utviklet de 40mm store høyttalerelementene som skal sikre deg lyd fra øverste hylle om du hører på musikk eller prater med en venn. Å navigere i Neo`s funksjoner gjøres enkelt ved hjelp av cardos talestyring.

 

Neo har blitt utstyrt med DMC/Mesh Gen2 som kan holde samtalen gående med opptil 15 brukere samtidig med en rekkevidde på hele 1,6 kilometer. Cardo`s mesh system justerer seg konstant for å gi gruppen best mulig tilkobling. Om noen er uheldig og mister forbindelsen kobles man automatisk opp igjen når man er innenfor rekkevidde. I tillegg til mesh har du mulighet til å koble deg opp med tradisjonell Bluetooth intercom funksjonen.

 

Parreprosessen har blitt vesentlig enklere. Skru på intercomen, så er du et klikk unna parrings modus. Oppkoblingen skjer på sekundet. Tiden hvor software oppdateringer på intercomer var tungvint og vanskelig er forbi, nå gjøres oppdateringer smidig og trådløst gjennom Cardo Connect appen.

 

Packtalk Neo slekter på Packtalk Edge. Disse tilbyr den samme teknologien og egenskapene. Det som skiller Neo fra Edge er festemekanismen. Packtalk Edge festes med sitt magnetiske "Air Mount". Neo festes med en mer tradisjonell klikk-mekanisme. En annen forskjell er at Edge lar deg lade mens du bruker enheten, det er ikke mulig med Neo. Sjekk gjerne ut Packtalk Edge her.

 

Øvrig:
Hurtigladning
FM Radio
Mobile og GPS håndtering
Talestyring
2 års garanti
Bluetooth 5.2
USB-C
 
Batteri:
Taletid: 13 timer
Ladetid: opptil 2 timer
Standby: 10 dager

 

 

Packtalk Neo er klar for å bli med deg på kjøretur. Med sin meget gode lydkvalitet og Cardo`s teknologi, bidrar Neo til å skape gode opplevelser med musikk eller en venn på øret. Neo er 100% vanntett.

Produktinformasjon

Velg: Enkelt/Dobbelt Enkelt


Les mer