SENA 3S Plus Boom Perfekt for halvhjelm

SENA 3S Plus Boom

Perfekt for halvhjelm

Varenr: 3SPLUS-B
Send meg mail når varen er på lager
Pris
1 135,-

Bestillingsvare, ca 28 dager

Enkel, elegant og kraftig med alt du trenger

Perfekt for halvhjelm

3S Plus Boom bruker Bluetooth 4.1 for å levere innkommende og utgående lyd i form av musikk, telefonsamtaler, GPS-anvisninger og intercom-samtaler med en passasjer eller en følgesvenn opp til 400 meter unna. Talemeldinger tilgjengelig på 11 språk holder deg orientert om headsettets funksjoner.

 

2-knappskontrollen på 3S Plus Boom er smart integrert direkte i bommikrofonen, og eliminerer behovet for å feste eksterne elementer til hjelmen din. Med sin enhetlige høyttalerkonstruksjon er 3S Plus et vakkert eksempel på enkelhet og effektivitet i design, noe som gjør installasjonen utrolig elegant og enkel. Foretrekker du større kontroller? I så fall, ta en titt på 3S Plus Universal.

 

3S Plus Boom har HD Intercom, som gir overlegen lydklarhet over 2-veis intercom på veien. Avansert støykontroll hjelper også med å filtrere ut de travle lydene på motorveien slik at stemmen din forblir krystallklar over intercom. Batteriet gir opptil åtte timers taletid på en enkelt lading og syv dager standby-tid. Det er enkelt å lade headsettet takket være den nye USB-C-tilkoblingen.

 

Les mer