Honda CMX500 Rebel 2023 Mat Gunpowder Black Metallic Honda CMX500 Rebel 2023 Mat Gunpowder Black Metallic

Honda CMX500 Rebel 2023

Mat Gunpowder Black Metallic

Varenr: CMX500-2023-BLACK

Interessert i denne modellen?

Trykk på "Få tilbud"-knappen så kontakter vi deg med et uforpliktende pristilbud innen kort tid.

91 990,-

  • Omkostninger på 3990,- tilkommer
  • Vi tilbyr gunstige fraktløsninger og sender over hele landet
  • Vi tilbyr finansiering fra Nordea fra 0,- kontant inntil 10år.
Send meg mail når varen er på lager
Velg fargeMat Gunpowder Black Metallic
Vis varianter som liste
Pris
Bestillingsvare, ca 0 dager

Rebel, Hondas populære A2-tilpassede kompakte cruiser på 500 kubikk, får nye fargevalg til 2023. Modellen kommer ellers med assist/slipper-clutch, LED-belysning og girindikator. En Rebel S-versjon med fabrikkmontert tilbehør – frontlyktdeksel, helsvarte gaffel-deksler og -belger pluss sete i diamantsømstil – er også tilgjengelig i Titanium Metallic-lakkering for 2023.

 

For mange førere i begynnelsen av 20-årene – generasjon Z, som har vokst opp gjennom den digitale tidsalderen – betyr motorsykler så mye mer enn bare transport. De må representere en livsstil, en holdning og la dem uttrykke sin egen individuelle identitet. Ved å kombinere tradisjon og banebrytende nye ideer og perspektiver, satte CMX500 Rebel seg som mål å være den motorsykkelen.   

CMX500 Rebel viser frem et klassisk, tidløst utseende, men gir det en fremtidsrettet, moderne stil, og ble en umiddelbar en hit ved introduksjonen til 2017-sesongen.   

Til 2020 fikk Rebel mer komfort og ble mer praktisk takket være reviderte sete- og fjæringsinnstillinger, pluss en girindikator. Både frontlyset og baklyset var nye, og tillegget av LED-blinklys betydde at all belysning ble LED. Et raffinert eksosanlegg, inkludert en ny eksossensor, sørget for samsvar med EURO5. Den fortsetter mekanisk uendret til 2023, men får tre helt nye – og passe kule – standardlakkvalg: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smoky Gray og Candy Diesel Red. 2023-utgaven av S Edition kommer i den nye Titanium Metallic.  

Enkel og rå

Nøkkelordene som ble brukt under utviklingen av Rebel var SIMPLE og RAW. Resultatet taler for seg selv. Rebel ruller på fete dekk, det er en lav og slank bobber hvor føreren sitter «i maskinen». Fra alle vinkler oser den av individualitet. 

Alt som kan være er i svart, noe som fremhever Rebels smidige design i tillegg til å understreke den subtile lakken. All belysning er LED, og den stemningsfulle runde frontlykten har en kompakt 175 mm diameter linse og støpt aluminiumsfeste. Det ultratynne ovale baklyset og skiltlyset matcher Rebels lave holdning. Speedometeret er en kompakt 100 mm skive med negativ LCD-skjerm og hvit bakgrunnsbelysning. Den huser også girindikator og viser oversikt over drivstofforbruket. Tenningslåsen er plassert på venstre side under drivstofftanken.

Momentsterk motor

Motoren på 471 kubikk er hentet fra den sportslige CBR500R, men med tilpasset PGM-FI- innstillinger for innsprøytning og ulike ventil- og tenningstider, er karakteren endret fra et høyt turtallsfokus til momentkraft langt lavere i registeret. Kraften leveres jevnt og lineært. Maksimalt dreiemoment er på 43,3 Nm ved 6 000 rpm og toppeffekten på 46 hestekrefter oppnås ved 8 500 rpm.         

Eksosanlegget er 2-1 og en LAF-sensor og forbedringer i lyddemperen hjelper Rebel med å nå Euro5-kravene. Lyden gir en pulserende følelse som står i stil med momentleveransene. Til 2020 ble innstillingene til framgaffelen optimalisert for bedre demping og en jevnere kjøreopplevelse. De doble demperne bak er nitrogen-fylte, og her kan man justere forspenningen i fem nivåer. 

Dunlop-dekk er montert med størrelsene 130/90-16 foran og 150/80-16 bak. Stilen til de 16-tommers støpte aluminiumsfelgene er skarpe og enkle. Den 296 mm store bremseskiven foran fungerer som et speil for eikemønsteret. Bremsekaliperen foran er tostemplet, mens kaliperen bak er enstemplet. 

Interessert i denne modellen?

Trykk på "Få tilbud"-knappen så kontakter vi deg med et uforpliktende pristilbud innen kort tid.

91 990,-

  • Omkostninger på 3990,- tilkommer
  • Vi tilbyr gunstige fraktløsninger og sender over hele landet
  • Vi tilbyr finansiering fra Nordea fra 0,- kontant inntil 10år.

Produktinformasjon

Førerkortklasse A2/Mellomtung MC
Segment Classic
Velg farge Mat Gunpowder Black Metallic


Les mer