2963302

Shoei Neotec 3 med Sena SRL-03

Komplett pakke med hjelm og intercom

Varenr: NEO3-M-B-SRL3

PAKKEPRIS!

Her får du markedets beste touringhjelm med Sena SRL-03 til en uslåelig pris!

Pris
9 998,-Kampanjepris
12 298,-Førpris
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Tilpass

Shoei Neotec 3

Shoei Neotec 3 er en videreutvikling av markedets beste åpningshjelm, Neotec 2. Mer kompakt design, bedre ventilasjon, økt støyreduksjon og ECE 22.06 godkjenning er noe av det du får i Neotec 3.

 

Lite støy og høy komfort gjør at du kan ha på Neotec 3 i timesvis, noe som gjør den til en ypperlig hjelm for alt fra korte byturer til touring. Hjelmen er utstyrt med integrert solvisir som kommer godt med når sikten blir hemmet av sterkt lys. Solvisiret er i likhet med baugporten, ventiler og visiret enkelt å betjene med hansker.

 

Det er ikke uten grunn at Neotec 3 har fått den nyeste ECE 22.06-godkjenningen. AIM skall-teknologi og avansert EPS-skum sørger for veldig god absorbering av slag. E.Q.R.S-systemet (Emergency Quick Release System) gjør at hjelmen kan tas av på mest mulig skånsom måte om det vil være behov etter et uhell. Hjelmen er godkjent i lukket og åpen posisjon. Sikkerheten i Neoeotec 3 er helt i toppsjiktet.

 

Neotec 3 har fått Central Locking, som låser visiret under kjøring og gjør at visiret er jevnere ved åpning og lukking. Visiret kan plasseres i en lufteposisjon som lar det være en liten åpning. Baugporten kan nå plasseres i 2 åpnede posisjoner. Den samme "normale" posisjonen som i Neotec 2 og en posisjon som er enda mer åpen.
Shoei har utviklet en ny integrasjonsløsning for integrert intercom. Det nye systemet er slankere og tar mindre plass i hjelmen. Shoei Comlink er navnet på dette systemet. SRL-03 er laget for dette systemet og kan derav integreres i Neotec 3 (SRL-02 og SRL-Mesh passer ikke i Neotec 3).
 
Shoei Neotec 3 nøkkelfunksjoner:

  • 5 års garanti
  • AIM skall
  • Flerlags EPS sørger for god ventilasjon og absorbering.
  • Klikk låse system i rustfritt stål, komfortabelt og enkelt å justere.
  • Visir med Pinlock forhindrer dugg
  • Integrert solvisir
  • 4 skall størrelser XS-XXL
  • ECE 22.06 sertifisert
  • 3D Interiør er uttakbart og vaskbart.
  • God ventilasjon
  • Sena SRL-3 kommunikasjon kan integreres.
  • Tilpasset for brillebruk.

 

Sena SRL-03


Den neste generasjonen av Sena SRL har ankommet markedet. Sena og Harman Kardon har samarbeidet for å gi deg markedsledende lyd i både høyttalere og mikrofon. Krystallklar lyd og ny sensor gjør at opplevelsen blir optimal.


 
Den nye SRL-mesh har som navnet tilsier fått mesh kommunikasjon. Mesh-teknologien i SRL-03 gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.


 
Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på opptil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.


 
Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med inntil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!


 
4-veis Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle Bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på opptil 2 km. Andre Sena Intercomer som kun har Bluetooth tilkobling kan via din SRL-03 "bridge"/bro-tilkobles inn i mesh nettverket.
 


 
Talestyring
Med Sena SRL-03 kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Talestyringen lar deg svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

Les mer