Her er alle MC-nyhetene for 2022-sesongen

Nytt år betyr også nye modeller, og det er en rekke spennende nyheter som kommer i 2022. Vi bør kanskje si heldigvis, for denne sesongen har vi opplevd store utfordringer med tilgjengelighet på nye motorsykler grunnet pandemien og ringvirkninger av denne. Vi ser dessverre allerede at 2022 også vil by på utfordringer, kanskje spesielt når det gjelder nyhetene.

 

Er det noen motorsykler i denne artikkelen du er interessert i, anbefaler vi at du tar kontakt med oss snarest, vær tidlig ute! Enkelte modeller er allerede snart utsolgt for 2022.

 

Vær tidlig ute dersom du ønsker å sikre deg noen av disse.

 

AV CHRISTIAN NORI | Publisert 30.09.2021 - oppdatert 21.10.2021.

 

2022 NYHETER FRA TRIUMPH


 

TRIUMPH TIGER 1200 - DEN NYE ADVENTURE KONGEN?

En av de store nyhetene fra Triumph for 2022-sesongen, er helt nye Tiger 1200. Denne går rett i strupen på klasselederen BMW 1250GS, og har fått en rekke store endringer fra utgående modell for å ta tronen i adventure segmentet. Motoren er en nyutviklet 1200cc 3-sylindret T-Plane motor på 148 hk/130Nm, med en unik tenningsrekkefølge for å gi bunndraget til en twin, og toppen til en trippel. Det er en lignende motor de utviklet for Tiger 900, og det har vist seg å være en fantastisk motor som ikke bare leverer på effekt, men som også har en helt unik lyd. Det låter tøft! Nye Tiger 1200 beholder den populære kardangen. 

 

Tiger 1200 kommer nå i versjoner som vi kjenner fra 900-serien, GT-serien som er optimalisert for landevei, og Rally som er optimalisert for grus og mer krevende terreng. På toppen kommer en Explorer-versjon av GT/Rally som gir 30L tank (normalt 20L) og ytterligere funksjonalitet.

 

NB: Ta kontakt allerede nå dersom du ønsker å kjøpe denne. Vi tar imot forhåndsbestilinger og det er begrenset med ledige sykler for 2022.

 

 

 

 

INTERESSERT I TRIUMPH TIGER 1200?

Les mer om Tiger 1200 her

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no

 


 

TRIUMPH TIGER SPORT 660 - SPENNENDE NYHET!

Triumph Tiger Sport 660 er basert på den populære Trident 660, som har fått svært gode kritikker i motorpressen. Det betyr morsomme kjøreegenskaper og en kraftig tippelmotor på 80 hk, nok krefter for de aller fleste. Tiger Sport 660 vil også komme som A2 versjon. Det som i hovedsak skiller denne fra Trident 660 er at man på Tiger Sport 660 får en mer oppreist sittestilling, kåpe for beskyttelse mot vær og vind, og en stor justerbar vindskjerm, nytt display, passasjerhåndtak er standard og skiltopphenget er flyttet opp under halen for et mer klassisk utseende. Denne kan også leveres med fullt bagasjesett, inkludert toppboks. De første enhetene er ventet til Norge rett over nyttår. Priser fra 129900,- (omkostninger tilkommer)

 

 

 

INTERESSERT I TRIUMPH TIGER SPORT 660?

Les mer om Tiger Sport 660 her

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no

 


 

TRIUMPH SPEED TRIPLE 1200 RR - RÅLEKKER RÅTASS

Med utgangspunkt i råtassen Speed Triple 1200 RS, er dette en sykkel som leverer kjøreegenskaper i toppklassen. Her er det ikke spart på noe. Vi synes Triumph har vært modige, fremfor å gjøre det mange forventet og laget en Daytona 1200 med full kåpe, har de valgt en litt annen retning og gått for halvkåpe og et moderne-retro design. Dette er nesten en Triumph Thruxton på steroider! I motsetning til RS får nye RR clip-ons styre og en litt annen ergonomi slik at man får en mer fremoverlent sittestilling. Det er også unike designelementer og bruk av blant annet karbondeler for å skille de to modellene fra hverandre. Motor, bremser og demping forblir det samme - akkurat her var det vanskelig å gjøre forbedringer.

 

NB: Kun et begrenset antall blir tilgjengelig for 2022-sesongen. Ta derfor kontakt snarest hvis dette er drømmesykkelen din, vi tar imot forhåndsbestillinger.

 

SE DEN HOS OSS 11. JANUAR, BLI MED PÅ VIP NORGESPREMIERE: Meld deg på her!
 

 

 

 

INTERESSERT I TRIUMPH SPEED TIPLE 1200 RR?

Les mer om Speed Triple 1200 RR her

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no

 

 

2022 NYHETER FRA HONDA


 

HONDA NT1100 - DEN NYE TOURING KONGEN?

Dette er en helt ny touringsykkel som er fullspekket med teknologi for å tilby de beste touringegenskapene og en luksuriøs opplevelse for både fører og passasjer. Motoren på 102 hk med hele 104 Nm kjenner vi godt fra Africa Twin, det betyr også mulighet for DCT-automatkasse. Bensintanken på 20 liter gir en praktisk rekkevidde på hele 400 km. Den har en stor TFT-berøringsskjerm som støtter både Apple CarPlay og Android Auto. Varmeholker, midtstøtte, cruisekontroll og integrerte kofferter er standard (tillegg for toppboks). På NT1100 får du en rekke ulike kjøremoduser, og mulighet til å tilpasse dem til din unike kjørestil..

 

 

 

INTERESSERT I HONDA NT1100?

Les mer om NT1100 her

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no

 

 

2022 NYHETER FRA YAMAHA


 

YAMAHA R7 - DENNE GLEDER VI OSS TIL!

Nye Yamaha R7 benytter den velkjente 689cc motoren som vi blant annet kjenner fra MT-07. De som kjenner denne motoren vet at den leverer rikelig med krefter i mellomregisteret med maks effekt allerede på 8750 rpm, og at den låter fantastisk! Både bremser og fjæring får høye spesifikasjoner, blant annet med heljusterbar invertert gaffel. Her får man kjøreegenskaper en R-modell verdig, til en langt mer fornuftig pris. Quick shift er tilgjengelig på tilbehørslisten, og det tipper vi mange kommer til å bestille.

 

Med Ténéré 700 revolusjonerte Yamaha adventure segmentet. Ryktet sier at denne kan komme til å gjøre det samme for sport/R-sykler når det gjelder kombinasjonen av kjøreglede, kjøreegenskaper og pris. Som med de andre modellene som bruker denne motoren, vil også R7 komme som A2/35kW.

 

 

 

INTERESSERT I YAMAHA R7?

Les mer om YAMAHA R7 her

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no

 

 


 

YAMAHA XSR 900

Helt nye Yamaha XSR 900 i Sport Heritage serien. En lekker motorsykkel i tidløst design, inspirert av Yamaha sine 80-talls Grand Prix sykler. Yamaha har gjort mye for å levere på sportslige kjøreegenskaper, den får ny lettere og sterkere ramme i aluminium som gjør hele sykkelen stivere, motor er den velkjente CP3 motoren på 889cc som vi kjenner fra bl.a. MT09 og Tracer9. Brembo hovedsylinder foran, heljusterbar KYB USD forgaffel og justerbar KYB støtdemper bak. Elektronikk fra Yamaha sine R-modeller og IMU med 6-akser. Quick shifter og cruisekontroll er også på plass.

 

De første enhetene er forventet i februar, ta kontakt allerede nå dersom dette er drømmesykkelen så kan du sikre deg en av de første!

 

 

 

INTERESSERT I YAMAHA XSR900?

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no

 

 


 

YAMAHA MT10 2022

Nyheten mange har ventet lenge på er endelig klar. MT10 er verstingen blant street fighterne til Yamaha, dette er rå kraft og spennende kjøreegenskaper. Den legendariske CP4 crossplane motoren på 998 cc med den karakteristiske lyden er ytterligere raffinert, og gir nå mer kraft og moment, ikke at det var noe vi savnet på forgjengeren. Eksosanlegg i titan er nå standard, ikke bare for vektens del, men også for lyden. Og nettopp "den rette lyden" har Yamaha jobbet mye med, husk de er også en av verdens største produsenter av high-end musikkinstrumenter så de kan litt om lyd. Nye MT10 får oppdatert utseende med ny front og lykter, stor TFT-fargeskjerm og stort sett alt du kan tenke deg av elektronikk og teknologi vi som vi kjenner fra R1. Den har nå cruise control som standard sammen med quick-shifter (opp og ned). Ergonomien er også forbedret for mer komfort og bedre grep om tanken, når det blir litt mer krevende svinger.

 

De første enhetene er forventet i februar/mars, ta kontakt allerede nå dersom dette er drømmesykkelen, vi tar imot forhåndsbestillinger på denne! Pris og endelig leveringstidspunkt er per nå ikke klart.

 

 

 

INTERESSERT I YAMAHA MT10 2022?

 

Ring 69137171 | info@agmshop.no