Etter 40 år med motorsykkel utvider AGM med egen avdeling for firehjulinger.

 

Etter mer enn fire tiår i motorsykkelbransjen utvider AGM - Alf Graarud Motor, med egen avdeling for firehjulinger. Den 14. oktober går startskuddet for avdelingen og du er herved invitert til festen. - Dette markerer et nytt kapittel i selskapets historie, sier daglig leder Lene Graarud stolt.

 

Publisert 10. oktober 2023.

 

Martin Borgen setter opp AGMs beachflagg ifm en videoinnspilling i anledning ATV-lanseringen (Foto: AGM)
 

Alle som vil er invitert til åpningen


- Vi har lyst til å gi Sarpsborg og omegn flere gode opplevelser. Dessuten er firehjulinger et nyttig verktøy for gårdbrukere og næringslivet, forteller hun. 

AGM er kjent for sin sterke posisjon i tohjulsmarkedet og inviterer nå alle som vil til å feire åpningen onsdag 14. oktober kl. 12.00. Her får alle en sjanse til å prøve utvalgte ATV’er og tilleggsutstyr som brøyteskjær og sandspreder.

 

Sjekk utvalget av ATV’er

 

Den gode opplevelsen står i sentrum


AGM arrangerer store og små eventer gjennom året som tur til Spania, kjøring på Rudskogen og foredragskvelder. Alt for å sikre gode opplevelser og inspirere kundene.  “Vi er opptatt av at kundene skal ha gode opplevelser med oss og da er kompetanse helt sentralt. Derfor har flere ansatte vært på kurs og fått sertifisering slik at vi er helt sikre på at vi leverer samme kvalitet på firehjuling som på motorsykkel og crossykler."
 

 

To av modellene AGM starter med: Yamaha Grizzly 700 EPS SE og Yamaha Kodiak 450 EPS(Foto: AGM)

 

En naturlig utvidelse 


AGM har levert gode tall til tross for at det er tidvis store sesongsvingninger. Nå håper de at de kan gi mer moro til motorinteresserte hele året.

- Mens motorsykkelkjøring er rekreasjon og hobby for mange, brukes gjerne en firehjuling mer som en nyttemaskin gjennom hele året, enten det er til jakt, transport i ulendt terreng eller til å måke gårdsplasser. Driver du et hotell eller en gård, er ATV et nyttig redskap for å komme seg kjapt rundt eller strø sand, kommenterer Lene.

- Vi har en kultur hvor vi er opptatt av å ha det moro, men også pushe hverandre. Å starte med ATV akkurat nå, understreker dette poengterer Lene.
 

 

Det er mye spennende tilbehør til ATV

 

- Vi har en kultur hvor vi er opptatt av å ha det moro, men også pushe hverandre, sier daglig leder i AGM, Lene Graarud. Her på en Yamaha Kodiak 450 EPS

 

Starter med Yamaha


Med denne utvidelsen legger AGM til Yamaha ATV’er til sitt produktsortiment. - Vi satser på ATV’er fra Yamaha i første omgang, med modellene Grizzly, Kodiak og Wolverine, da vi opplever at både Yamaha og modellene har god appell i markedet, sier Lene. Dette partnerskapet er ytterligere bekreftet med at Aleksander Ørum, Area Sales Manager, Parts & Accessories fra Yamaha er med på åpningseventet. Yamaha er kjent for å ha jevn og pålitelig kvalitet, og det er kanskje en av grunnene til at de bl.a. har ti års garanti på drivreimene.  Likevel, har du en ATV fra et annet merke, er det bare å stikke innom butikken. AGM  skaffer nemlig deler og utstyr til andre ATV merker enn Yamaha også.

Gjennom årene har AGM, som startet med Kawasaki i 1982, befestet sin posisjon i bransjen. Utvidelsen med ATV’er skal styrke posisjonen ytterligere og sikre mer moro og nytt for kundene i årene som kommer.

Bli med oss på denne spennende dagen hos AGM på Borgenhaugen i Sarpsborg den 14. oktober kl. 12.00.
 

Bli med på åpningen