1548295 1548295 1548295 1548295

SENA SRL-EXT Intercom

Til Shoei NXR2

Varenr: SRLEXT
-+
Pris
2 599,-Kampanjepris
4 499,-Førpris
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Sena SRL-EXT er designet spesifikt for Shoei NXR2. Sena har sammarbeidet med lydekspertene i Harman Kardon for å lage mikrofon og høyttalere som byr på en meget god lydopplevelse.

 

Mesh-teknologien i SRL-mesh gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.

 

Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på opptil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.


 
Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med inntil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!


 
4-veis Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle Bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på opptil 2 km.

 

Talestyring
Med Sena SRL-mesh kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Talestyringen lar deg svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

 

Detaljer:


Bluetooth 5

Opptil 8 km rekkevidde.

11 timer taletid ved fulladet batteri.

2.5 timer ladetid.

3 år garanti.

Produktinformasjon

Intercom sine feste muligheter Integrert (Tilpasset spesifikke hjelmer)


Les mer