1541320 1541320 1541320 1541320 1541320

SENA SRL-Mesh

Til Shoei Neotec 2, Gt-Air 2, J-Cruise 2

Varenr: SRL-MESH
-+
Pris
3 749,-Kampanjepris
4 599,-Førpris
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Avansert kommunikasjonssystem spesiallaget for integrasjon i Shoei Neotec 2, GT-Air 2 og J-Cruise 2.


 
Den neste generasjonen av Sena SRL har ankommet markedet. Sena og Harman Kardon har samarbeidet for å gi deg markedsledende lyd i både høyttalere og mikrofon. Krystallklar lyd og ny sensor gjør at opplevelsen blir optimal.


 
Den nye SRL-mesh har som navnet tilsier fått mesh kommunikasjon. Mesh-teknologien i SRL-mesh gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.


 
Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på opptil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.


 
Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med inntil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!


 
4-veis Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle Bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på opptil 2 km. Andre Sena Intercomer som kun har Bluetooth tilkobling kan via din 50S "bridge"/bro-tilkobles inn i mesh nettverket.
 


 
Talestyring
Med Sena SRL-mesh kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Talestyringen lar deg svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

 

Produktinformasjon

Intercom sine feste muligheter Integrert (Tilpasset spesifikke hjelmer)


Les mer