Scott Prospect MX Super WFS Brille Dobbel Anti-stick - Klar Works-linse Scott Prospect MX Super WFS Brille Dobbel Anti-stick - Klar Works-linse

Scott Prospect MX Super WFS Brille

Dobbel Anti-stick - Klar Works-linse

Varenr: 278595-1035-113
Send meg mail når varen er på lager
Pris
1 899,-
Bestillingsvare, ca 3 dager

NYHET 2021!

 

Prospect WFS brillen har de samme flotte funksjoner som Prospect brillen. Den er utstyrt med et WFS roll-off system med en 50mm film for et stort synsfelt, selv under svært dårlige forhold. Nytt er at beholderne kan festes direkte på pinnene på linsen som gjør monteringen mye enklere og mindre tidkrevende. Det gjør også overgangen fra roll-off til tear-off enkel og rask. Den forbedrede anti-stick filmen gir bedre synsfelt, en enklere installasjon av beholderne, en bedre gliding på linsen og en bedre tetting. Nytt for 2020 er No-Sweat ansiktsskum som består av rød microfiber som gir meget god fukttransport og ikke minst er det svært behagelig mot ansiktet. 

 

 

 

RAMMETEKNOLOGI:

 • 50mm Works Film System beholdere

 • SCOTT anti-stick film med mudflaps

 • Lens Lock System

 • Bevegelige utrigge for stroppen

 • NoSweat 3,2 ansiktskum

 • Ekstra bred 50mm no-slip silikonstropp

LINSETEKNOLOGI:

 • Sylindrisk SCOTT TRUVIEW enkel linse

 • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling

 • 100 % UV-beskyttelse

 • Imact resistance

UTSTYR:

 • 2 ruller med film

 • Microfiber brillefutteral

 • Nesebeskytter

 

En større film krever en redesignet og optimalisert antistick film med mudflap. En tynn vertikal linje har blitt lagt i midten av filmen for å gjøre at den aldri fester seg til linsen. Videre er mudflapen laget av et gjennomsiktig materiale som ikke hindrer synsfeltet under støvete og mindre ekstreme forhold.

 

Beholderne er plassert bak de svingbare utriggerne for stroppen og resulterer i et stort synsfelt. Integreringen av beholderne gir et flott utseende og gjør at funksjonen er 100%.

 

Når gjørme kommer inn i bildet, kan det ekstra synsfeltet være forskjellen på en første eller
andreplass. Med SCOTT nye WFS 50, har høyden på filmen er økt med 56% til å bli den største på markedet med ikke mindre enn 50 millimeter høyde. Kombinert med en tynn
ramme konstruksjon, gir WFS 50 stort synsfelt selv i de mest utfordrende forhold

 

 

LENS LOCK SYSTEM

Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes.

 

STORT SYNSFELT

Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt.

 

 

BEVEGELUGE UTRIGGERE

De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.

 

STORT 3 LAGS ANSIKTSSKUM

SCOTT 3-lags ansikt skum med fleece har to lag med skum og ett lag med fleece som gir meget god passform og komfort.

 

 

KOMPATIBEL MED SCOTTS NYE WFS50

SCOTT Prospect er kompatibel med SCOTT sin revolusjonerende roll off system: WFS50. Den lave nese utformingen gjør installasjonen av 50 mm film mulig, og den bevegelige stroppholderen muliggjøre en montering av roll off uten at det hindrer synsfelt og utseende. Den nye WFS50 har også en rask montering uten bruk av verktøy ved bruk av SCOTT Click-On-teknologi.

 

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex
Type brille Roll off XL


Les mer