Scott Prospect MX Brille Grey/Camo Works-linse - Sølv Krom Scott Prospect MX Brille Grey/Camo Works-linse - Sølv Krom

Scott Prospect MX Brille Grey/Camo

Works-linse - Sølv Krom

Varenr: 272821-6799-269
Send meg mail når varen er på lager
Pris
1 299,-
Bestillingsvare, ca 5 dager

Etter tre år med en utrolig suksess, fortsetter Scott å pushe grensene ytterligere. SCOTT Prospect brille har alt du ser etter. Nytt No-Sweat ansiktsskum som består av rød microfiber som gir meget god fukttransport og ikke minst er det svært behagelig mot ansiktet. SCOTT Prospect brille har det innovative SCOTT lens-lock system som gjør at linsen sitter i rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. For å sitte godt på hjelmen er den utstyrt med en ekstra bred, no-slip silikon stropp. Denne stroppen sammen med utriggerne bidrar til god integrering på hjelmen. Sist men ikke minst, Prospect kommer med to linser- krom og klart - perfekt for alle værforhold. 

 

 

 

RAMMETEKNOLOGI:

  • Lens Lock System

  • Bevegelige utriggere

  • NoSweat 3-lags ansiktskum

  • Ekstra bred 50mm no-slip silikon stropp

LINSETEKNOLOGI:

  • SCOTT TRUVIEW Works linse

  • NoFog™ Anti-Fog linse behandling

UTSTYR:

  • Ekstra linse inkludert

  • Microfiber brillefutteral

  • Nesebeskytter

LENS LOCK SYSTEM

Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes.

 

STORT SYNSFELT

Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt.

 

 

BEVEGELUGE UTRIGGERE

De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.

 

STORT 3 LAGS ANSIKTSSKUM

SCOTT 3-lags ansikt skum med fleece har to lag med skum og ett lag med fleece som gir meget god passform og komfort.

 

 

KOMPATIBEL MED SCOTTS NYE WFS50

SCOTT Prospect er kompatibel med SCOTT sin revolusjonerende roll off system: WFS50. Den lave nese utformingen gjør installasjonen av 50 mm film mulig, og den bevegelige stroppholderen muliggjøre en montering av roll off uten at det hindrer synsfelt og utseende. Den nye WFS50 har også en rask montering uten bruk av verktøy ved bruk av SCOTT Click-On-teknologi.

 

 

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex
Type brille Tear off


Les mer