Scott Prospect MX Brille Rosa/Sort Works-linse - Rosa krom Scott Prospect MX Brille Rosa/Sort Works-linse - Rosa krom

Scott Prospect MX Brille Rosa/Sort

Works-linse - Rosa krom

Varenr: 272821-1665-340
Send meg mail når varen er på lager
Pris
1 299,-

Bestillingsvare, ca 4 dager


Prospect er et nytt høydepunkt blant MX briller og har aldri har noe lignende vært på markedet før. Det gir føreren et maksimalt synsfelt på grunn av den ekstra høyden på linsen. I tillegg har det en innovativ SCOTT lens-lock system som gjør at linsen sitter i rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. For å sitte godt på hjelmen er den utstyrt med en ekstra bred, no-slip silikon stropp. Denne stroppen sammen med utriggerne bidrar til god integrering på hjelmen. Sist men ikke minst, Prospect kommer med to linser- krom og klart - perfekt for alle værforhold.

PASSFORM: Regulær
RAMMETEKNOLOGI:
  • Lens Lock System
  • Bevegelige utriggere
  • NoSweat 3,2 ansikt skum
  • Ekstra bred 50mm no-slip silikon stropp
LINSETEKNOLOGI:
  • SCOTT TRUVIEW Works linse
  • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling
UTSTYR:
  • Ekstra linse inkludert
  • Micro fiber brillefutteral
  • Nesebeskytter

LENS LOCK SYSTEM

Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORT SYNSFELT

Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt.

 

 

 

 

 

BEVEGELUGE UTRIGGERE

De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50MM NO-SLIP SILIKONBELAGT STROPP

Prospect kommer med 50mm stropp med to striper med silikon stripe på innsiden av brillestroppen som sikrer at brillene holder seg der den skal være på hjelmen uten å forandre posisjon.

 

 

 

 

 

 

STORT 3 LAGS ANSIKTSSKUM

SCOTT 3-lags ansikt skum med fleece har to lag med skum og ett lag med fleece som gir meget god passform og komfort.

 

 

 

 

 

KOMPATIBEL MED SCOTTS NYE WFS50

SCOTT Prospect er den eneste crossbrillen som er kompatibel med SCOTT sin revolusjonerende roll off system: WFS50. Den lave nese utformingen gjør installasjonen av 50 mm film mulig, og den bevegelige stroppholderen muliggjøre en montering av roll off uten at det hindrer synsfelt og utseende. Den nye WFS50 har også en rask montering uten bruk av verktøy ved bruk av SCOTT Click-On-teknologi.

 

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex
Type brille Tear off


Les mer