Safedrive MC-feste for Safedrive Pro For 18-29 mm styre eller limfeste Safedrive MC-feste for Safedrive Pro For 18-29 mm styre eller limfeste Safedrive MC-feste for Safedrive Pro For 18-29 mm styre eller limfeste Safedrive MC-feste for Safedrive Pro For 18-29 mm styre eller limfeste

Safedrive MC-feste for Safedrive Pro

For 18-29 mm styre eller limfeste

Varenr: 1738234

Med Safedrive sitt MC-etui monterer du raskt og enkelt din Safedrive på enhver motorsykkel. Kan justeres og tilpasses etter ønske

-+
Pris
599,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Bli en del av fellesskapet – også på to hjul! Over 100.000 nordmenn kjører med Safedrive i bilen, lastebilen eller på motorsykkelen. Bli varslet om dyr, hindringer og hendelser langs veien – slik at du kan senke skuldrene og nyte turen. Etuiet har et universelt design som passer alle typer motorsykler – og er enkelt å montere. Etuiet er slitesterkt og beskytter enheten mot fukt og støt under kjøring. Du kan velge å benytte etuiet uten lokk dersom du ønsker å betjene skjermen under kjøring. Husk at Safedrive Pro er vannavvisende, men ikke vanntett. Benytt derfor alltid lokk ved kjøring i regnvær.

 

Hva er forskjellen på det nye og gamle MC etuiet?

Det nye MC etuiet har langt flere justeringsmuligheter som gjør det mer universalt slik at det passer alle typer motorsykler. Og kanskje den viktigste endringen er at du nå kan bruke etuiet uten lokket slik at du kan betjene enheten under kjøring.

 

Lite plass på styret eller vanskelig vinkel?

Det nye MC etuiet kommer nå også med et limfeste som enkelt limes fast på en flat overflate. For eksempel styrekrone, kåpedeksel ved instrument eller lignende. Dette sørger for at MC-festet passer alle motorsykler.

 

 

Etuiet er tilpasset bruk med ekstern strøm fra USB i motorsykkelen. Vi anbefaler denne strømforsyningen som enkelt monteres rett på batteriet på motorsykkelen.

Les mer