Metzeler Roadtec Z8 Interact Bakdekk 180/55-17

Metzeler Roadtec Z8 Interact Bakdekk

180/55-17

Varenr: 34-22837
-+
Pris
2 378,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Sport touring-dekk med utmerkede egenskaper, også på våt vei.

Metzeler Roadtec™ Z8 Interact™ sørger for at sjelefreden er bevart, selv under de tøffeste vær- og kjøreforholdene. Dekket opprettholder kjøreegenskapene og sikrer god kjørekomfort på våt og tørr vei, under både kalde og varme temperaturforhold.

Dekkets kjøreegenskaper, komfort og forutsigbarhet skyldes interaksjonen av sports-touring-profilen, greek p-mønster og Metzelers patenterte Interact™-teknologi.

Interact™-teknologien tillater dekket å opprettholde prestasjonsegenskapene under både våte og tørre værforhold, under varme og kalde temperaturer. Takket være den differensierte spenningen i stålbeltet, som befinner seg under dekkmønsteret.

Det høye/midterste stålbeltet i dekket, bidrar til å redusere bevegelser i gummiblandingen og øker stabiliteten i kontaktflaten. Dette gir god retningsstabilitet i høy hastighet og reduserer slitasje.

Spenningen i det lave/sideliggende stålbeltet skaper mer fleksibilitet og absorberer energi - gummiblandingen øker temperaturen og blir mykere, noe som bidrar til mer grep ved nedlegg i svinger.

Det patenterte 0° forsterkede stålbeltet garanterer en progressiv atferd under nedlegg, i lange, korte, bratte og slakke svinger, uten at det påvirker kjøreegenskapene.

Roadtec Z8 beholder kjøreegenskapene helt til siste mil, takket være den unike kombinasjonen av Silica-gummiblanding og Interact™-teknologi.

Silica-blandingen er kjent for å ha lang levetid og høy slitestyrke. Metzelers-blanding forsterker denne karakteristikken ved å øke fordelingen i PMC-materialet (polymer matrix composite). For å oppnå en blanding med et usammenlignbart nivå av homogenitet.

I kombinasjon med dekkets sentrerte stålbelte gir dette god støtte, reduserer bevegelse i gummiblandingen og forhindrer overopphetelse. Noe som bidrar til mindre slitasje og øker dekkets levetid.

Metzeler Roadtec™ Interact™ har gode egenskaper på våt vei. Her er stabilitet, trygghetsfølelse og sikkerhet ivaretatt til det fulleste.

Mønsterprofilen er inspirert av det greske Pi-tegnet (greek p Shape) og er utviklet spesielt for effektiv drenering og for å optimalisere kontaktflatens trykk mot underlaget, i alle nedleggsvinkler. Dette sikrer god dreneringsevne også i dypt vann, i tillegg til godt mekanisk grep.

De langsgående sporene i dekkmønsteret er dype slik at vannet skal dreneres vekk enda raskere. De dekker ca. 70 % av nedleggsvinkelen, som er typisk på våt vei - og gir en god trygghetsfølelse.

Under tørre værforhold økes fleksibiliteten i det langsgående sporet og forstørrer kontaktflaten. Noe som gir god retningsstabilitet i høy hastighet.

De radiale sporene på dekkets skulder sørger for god drenering i høye nedleggsvinkler, slik kan selv entusiastiske førere oppleve hvor trygt Metzeler Roadtec™ Z8 Interact™ oppleves.

Designet sikrer også at dreneringsegenskapene er konsistent gjennom hele dekkets levetid.


Produktinformasjon

Dekk - bredde 180
Dekk - diameter 17
Dekk - profil
  • 110
  • 55
Dekkdimensjoner MC 180/55-17


Les mer