Bridgestone Battlax BT46 130/70-17 Bakdekk - Moderne Touring-dekk Bridgestone Battlax BT46 130/70-17 Bakdekk - Moderne Touring-dekk Bridgestone Battlax BT46 130/70-17 Bakdekk - Moderne Touring-dekk

Bridgestone Battlax BT46 130/70-17

Bakdekk - Moderne Touring-dekk

Varenr: 1307017BT46R
-+
Pris
1 897,-Kampanjepris
2 529,-Førpris
3 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Bridgestone Battlax BT46 erstatter det ikoniske Battlax BT45, som har vært et dekk i toppsjiktet for touring-kjøring siden introduksjonen i 1998.

Nå har Bridgestone oppgradert det kjente designet med moderne teknologi.

Fordekket har en omvendt v-form i mønsteret, som bidrar til å redusere uregelmessig slitasje, samtidig som det gir føreren en utrolig feedback.

Bakdekket er oppgradert med Bridgestones Silica-gummiblanding, som sikrer godt grep og lang levetid.

Egenskapene på vått føre er forbedret på BT46, uten at det har gått på bekostning av forgjengerens velkjente holdbarhet og egenskaper på tørt føre.
 
Noen av dimensjonene er kompatible med UM-applikasjon: Slangeløse dekk er godkjent for montering på felg for slange, hvis de brukes med slange.

Bridgestone har spesialutviklet dette dekket for å dekke det brede spekteret av motorsykler innen touring-segmentet og anbefales for førere som ønsker et allsidig touring-dekk, som passer til både by- og langkjøring.

Øvrige detaljer:
- Teknologier:
- Ultimate Eye™
- UM Aplication
- Silica Rich Ex
- RC Polymer
- Nano Pro- Tech


Produsenten anbefaler:
Nye dekk har en glatt overflate pga. produksjonsprosessen og har derfor ikke maksimalt grep. Dekk har behov for innkjøring på ca. 200km med moderat kjøring. Under kjøring bør nedleggsvinkel økes langsomt. Kraftig akselerasjon og nedbremsing, samt kjøring med høy hastighet bør unngås.


Dekktrykk bør kontrolleres ukentlig, ved kalde dekk. Følg trykkanbefalinger fra dekkprodusenten, da dekktrykk kan variere ift. motorsykkelens instruksjonsbok. Spesielt lavt dekktrykk, kan føre til dårlige kjøreegenskaper, skader på dekket, uregelmessig og hurtig slitasje.


Bridgestone-dekk for det europeiske markedet er forsynt med E-merking. Dekk bestemt til europeiske forhold, har andre spesifikasjoner enn dekk som ikke er ment for Europa. Dekk til det europeiske marked er alle forsynt med DOT-nummer og et e-homologe ringsnummer. (f.eks. E4).


Produktinformasjon

Dekk - bredde 130
Dekk - diameter 17
Dekk - profil 70
Dekkdimensjoner MC 130/70-17


Les mer