Metzeler Tourance Next Front 110/80 R19 59V TL

Metzeler Tourance Next Front

110/80 R19 59V TL

Varenr: 03160175
Send meg mail når varen er på lager
Pris
1 701,-

5+ på leverandørlager (2-3 dager)

Tourance™ Next er et gateorientert enduro/adventure-dekk fra Metzeler. Dekket lar deg utfordre enhver vei, uansett værforhold.

Metzeler viser til svært gode egenskaper på våt asfalt og høy levetid. Denne kombinasjonen er takket være siste generasjon gummiblanding, som skal prestere på aller høyeste nivå. For å oppnå best mulige egenskaper på våt asfalt (som også inkluderer grep ved nedlegg og panikkbrems) har Metzeler designet en blanding med syntetisk polymer, resin og plastifiseringsmidler.

På bakdekket er midtstripen er ca. 40 mm bred for å sikre stor kontaktflate, den består av 50 % silica og carbon black, spesielt utviklet for økt levetid og ekstra grep ved akselerasjon. Blandingen i dekkets skulder består av 100 % silica som sikrer økt kjemisk grep og feste i svinger, på både våt og tørr asfalt.

Fordekket er konstruert av en blanding som består av 50 % silica, blandingen sikrer god håndtering, kort bremselengde og grep i svinger. Mønsterprofilen er utviklet slik at silica- blandingen er tilgjengelig med en gang motorsykkelen legges ned, noe som gir en god trygghetsfølelse. Fordekket er stabilt, selv ved høy hastighet og fullastet med bagasje og passasjer.

Bakdekket har Metzelers Interact™-teknologi med tre ulike soner, som sørger for forutsigbare og sporty kjøreegenskaper. Strukturen maksimerer den laterale støtten i dekket, dette gir presisjon i svinger og stabilitet rett frem.

Interact™-teknologien kan utnytte alle fordelene av den doble gummiblandingen. Dekkprofilen er avrundet og flatere mot senter, sideveggene har en mer avrundet profil med stiv internstruktur, dette forbedrer dempeegenskapene og øker kjørekomforten. Særlig med tanke på støt fra underlaget, på grusvei og på sykler med ABS-system hvor den pulserende bremseeffekten reduseres ved oppbremsing.


Produktinformasjon

Dekk - bredde 110
Dekk - diameter 19
Dekk - profil 80


Les mer