Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske Knox Urban Pro hanske XL Sort - Sommer hanske

Knox Urban Pro hanske XL

Sort - Sommer hanske

Varenr: 1011597010050
Knox Urbane Pro er en lett sommer hanske med SPS teknologien fra Knox til å redusere friskjon ved ulykke.
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
1 499,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Urbane Pro hanske

Knox Urbane Pro er en lett sommer hanske med SPS teknologien fra Knox til å redusere friskjon ved ulykke. Hansken har også Touch finger, noe som gjør at du kan operere telefon og touchskjermer uten å ta av deg hansken. Hansken har en lett og myk termoplastikk beskyttelse på knoken i bikube form for bedre støtdemping.

Nøkkelfunksjoner:

  • CE Certifsert EN 13594
  • Kort masjett for en tøff og enkel hanske.
  • Touch Screen kompatibel.
  • SPS - Scaphoid Protection System patentert system.
  • Pustende 3D mesh på baksiden for økt luftgjennomgstrømning.
  • Myk thermoplast knoke beskytter. 

SPS – Scaphoid Protection System

SPS er et patentert anti friksjons system fra Knox. Dette er for at hånden skal unngå brå bevegelser som kan være med på brekke båtbenet ved en ulykke der håndflaten kommer i kontakt med asfalten. SPS bruker også Micro Lock støtdempende materialet i antifriksjons «puten» for å gi deg bedre sikkerhet. Grunnet sikkerhetsfaktoren på dette er SPS noe vi finner igjen på de fleste av Knox sine hansker.

Micro-Lock

Micro-Lock er et egenutviklete beskyttelse elementer fra Knox. Micro-Lock er bygd med fokus på å beskytte, etterfulgt av komfort og ventilering. Micro-Lock kommer i forskjellige tykkelser, dette er for å treffe ditt behov, elementene kommer oftest CE-Level 1 eller CE-Level 2, men noen unntak rundt de letteste produktene som omfatter andre bruksområder enn mc. Micro-Lock finner vi igjen i beskyttelse jakkene, buksene og hanskene til Knox.  

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Knox Urbane Pro er en lett sommer hanske med SPS teknologien fra Knox til å redusere friskjon ved ulykke.

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex


Les mer
Dokumenter