Knox Action Pro hansker M Lett og tynn hanske for varme dager Knox Action Pro hansker M Lett og tynn hanske for varme dager Knox Action Pro hansker M Lett og tynn hanske for varme dager Knox Action Pro hansker M Lett og tynn hanske for varme dager

Knox Action Pro hansker M

Lett og tynn hanske for varme dager

Varenr: 1051322010030
Knox Action Pro er innstegsmodellen til Knox på hanske fronten. Dette er en tynn og lett hanske for varme dager, og for de som ønsker en lett hanske.
Velg størrelse
S
M
L
Vis varianter som liste
-+
Pris
899,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Action Pro

Knox Action Pro er innstegsmodellen til Knox på hanske fronten. Dette er en tynn og lett hanske for varme dager, og for de som ønsker en lett hanske. Action Pro er CE-godkjent, og har SPS teknologien fra Knox til å redusere friskjon ved ulykke. Hansken har også Touch finger, noe som gjør at du kan operere telefon og touchskjermer uten å ta av deg hansken. Hansken er perfekt for motorsykkel kjøring, men også E-bikses, downhill og andre sporter hvor ønsket om en god og sikker hanske er tilstede.

Nøkkelfunksjoner:

  • CE Certifsert EN 13594
  • Mesh paneler for ekstra luftighet.
  • Kort masjett for en tøff og enkel hanske.
  • Touch Screen kompatibel.
  • SPS - Scaphoid Protection System patentert system.

SPS – Scaphoid Protection System

SPS er et patentert anti friksjons system fra Knox. Dette er for at hånden skal unngå brå bevegelser som kan være med på brekke båtbenet ved en ulykke der håndflaten kommer i kontakt med asfalten. SPS bruker også Micro Lock støtdempende materialet i antifriksjons «puten» for å gi deg bedre sikkerhet. Grunnet sikkerhetsfaktoren på dette er SPS noe vi finner igjen på de fleste av Knox sine hansker.

Micro-Lock

Micro-Lock er et egenutviklete beskyttelse elementer fra Knox. Micro-Lock er bygd med fokus på å beskytte, etterfulgt av komfort og ventilering. Micro-Lock kommer i forskjellige tykkelser, dette er for å treffe ditt behov, elementene kommer oftest CE-Level 1 eller CE-Level 2, men noen unntak rundt de letteste produktene som omfatter andre bruksområder enn mc. Micro-Lock finner vi igjen i beskyttelse jakkene, buksene og hanskene til Knox.  

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Knox Action Pro er innstegsmodellen til Knox på hanske fronten. Dette er en tynn og lett hanske for varme dager, og for de som ønsker en lett hanske.

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex


Les mer
Dokumenter