Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk Sort

Helite H-MOOV Electronic Ryggsekk

Sort

Varenr: 1720243
-+
Pris
9 290,-
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Helite H-Moov Elektronisk ryggsekk

Helite H-Moov er en airbag ryggsekk som kommer både i en elektronisk og mekanisk versjon. Ryggsekken har et volum på 18L og kan enkelt utvides til 23L. I ryggsekken følger det både med "hjelm pose" for å legge hjelmen i når det ikke kjøres MC. Det følger også med et regntrekk som kan trekkes utenpå ryggsekken. Hvis det kun er ønske om å bruke airbaggen, kan man enkelt ta av ryggsekk delen slik at du kun har airbaggen. I ryggsekken er det også en rekke smarte løsninger og rom for å horde orden i utstyret du ønsker å ha i sekken.


 

Beskyttelse
Som alltid har HELITE fokusert på kvaliteten på airbag beskyttelsen.  Stort airbag volum  (18L) for å absorbere støt og pakke inn vitale områder. 

 

Airbagene dekker vitale områder som: Rygg, nakke, bryst, mage, 
TURTLE Technology: Forsterket ryggbeskyttelse (SAS-TEC nivå 1 rygg) sikrer kraftfordeling under støt.  

 

Komfort og sikkerhet:
Luftsirkulasjon: Et ventilert mellomrom airbag og ryggsekken (3D-nett), gir god lufting.  
Vanntett: Den kan brukes i regnet takket være det vannavvisende stoffet og vanntette lukkinger.  Reflekterende elementer gir høy synlighet.

 

To versjoner av H-Moov:
Mekanisk system: Airbagen er festet til motorsykkelen med en dødmannsknapp. 
Elektronisk system: Det elektroniske systemet består av flere sensorer (akselerometer, gyroskop, GPS) som overvåker situasjonen i sanntid. En algoritme analyserer alle dataene og er i stand til å oppdage et fall for å utløse oppblåsingen av kollisjonsputen.    
H-Moov ryggsekk kollisjonspute er gjenbrukbar etter inflasjon. Bare bytt patronen selv.

 

H-MOOV Electronic bruker E-Patroner med FLAT kontakt.

 

OBSERVER:

Elektronikken i Helite's elektroniske vester er programmert til å utløse airbagene dersom en (for MC kjøring) unormal bevegelse finner sted i fart. Det betyr at du bør slå av din vest når du kjører ombord på ferger. Ferger kan fort komme opp i 30 til 40km/t og elektronikken i vesten vil registrere farten og være klar til å utløse airbagene om den oppdager noe den oppfatter som unormalt for MC kjøring.

 

Produktinformasjon

Beskyttelse type Airbag


Les mer