Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis Helite Turtle 2 M Mekanisk Hi-Vis

Helite Turtle 2 M

Mekanisk Hi-Vis

Varenr: 1720210-002-M
-+
Pris
7 690,-
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Helite Turtle 2 er en mekanisk airbag vest, ønsker du en elektronisk airbag vest er det Helite Turtle 2 elektronisk som da gjelder. Vesten kommer i to farger, en Hi-vis farge for dem som ønsker å syns mer i trafikken, og en svart for de som ønsker noe mer nøytralt.


Ved en ulykke aktiveres airbaggen når brukeren kastes av motorsykkelen og «snoren» som er festet i sykkelen drar ut koblingen i airbagvesten, slik at airbagvesten løser ut.Helite Turtle 2 har brukeren utenpå sin vanlige mc-jakke, vestene kommer i ulike størrelser og har god justering for at den skal sitte riktig for deg. Se størrelsekartet for riktig størrelse, eller besøk butikken vår i Sarpsborg for å prøve. Tips: Ta da med Mc-jakken din slik at vi finner riktig størrelse.

 

Helite Turtle 2 er en videreutvikling fra den første Turtle versjonen: Versjon 2 har fått nytt design, hvor blant annet CO2-patronen nå sitter inne i en lomme, og at den har fått en neopren krage for enda bedre komfort. Den har også fått en glidelås lomme på fremsiden av vesten. Ryggskyddet, EN1621/2, består av airbagsystemet, men også et hardt skall på utsiden for å øke beskyttelsen ovenfor deg og for å unngå i større grad muligheten for punktering av airbaggen. Skyddet hjelper også til med å fordele den potensielle energien utover hele airbaggen.

 

På Helite Turtle 2 kan du selv bytte CO2-patronen hvis du skulle være uheldig å løse ut airbaggen. Vi anbefaler derfor å kjøpe med en ekstra patron når du handler denne hos oss, slik at du har mulighet til å fortsette turen med en armert airbag.


Det finnes ulike patroner utfra om du har en mekanisk eller elektronisk vest, samtidig som hvilken modell og størrelse du har på din vest. De elektroniske har også ulike kontakter, flat eller rund. Se derfor alltid i din vest hvilken patron du skal ha før du bestiller/kjøper, slik at du er sikker på at du får riktig patron.

 

Hvis du har flere motorsykler, kan du kjøpe flere reimer til de forskjellige syklene slik at det blir mer smidig. Det finnes også en 15cm lenger reim hvis det er behov for det.

 

 

Produktinformasjon

Beskyttelse type Airbag


Les mer
Dokumenter