Dainese Nexus 2 D-WP 40 Racing Støvel Med Vanntett Membran Dainese Nexus 2 D-WP 40 Racing Støvel Med Vanntett Membran Dainese Nexus 2 D-WP 40 Racing Støvel Med Vanntett Membran Dainese Nexus 2 D-WP 40 Racing Støvel Med Vanntett Membran Dainese Nexus 2 D-WP 40 Racing Støvel Med Vanntett Membran

Dainese Nexus 2 D-WP 40

Racing Støvel Med Vanntett Membran

Varenr: 1795238-001-40
Vis varianter som liste
Pris
3 499,-
2 på lager

Dainese har endelig satt D-wp sitt vanntette membran på den allerede populære og sikre racing støvelen Nexus.

Banedagsbeskyttelse for sportslig veikjøring! Innstegsmodell i racingverdenen fra Dainese. Nexus støvlene er lastet med racing-DNA Dainese er kjent for. Sertifisert til CE level 2, og med en D-Axial leddet ankelbeskytter, utbyttbare tåsliders og TPU thermoplastbeskyttere rundt fotbladet. Nexus støvlene er klare for din raskeste tur hittil!


Glidelåslukking på baksiden gjør det kjapt og enkelt å få støvelen av og på, mens fleksible ledd i støvelen gir ekstra komfort når du går med støvlene på. Leggjustering med borrelås gjør at den passer de fleste typer legger, mens en oppbygning i mikrofibermateriale og D-Stone tekstil gir støvelen en behagelig og komfortabel passform. Nylon hæl beskytter ekstra i tilfelle et uhell, og hælen har også et innebygget støtabsorberende materiale. Tåen er forsterket med nylon, og det er også innsiden av støvelen. D-Axial Anti-Ankle Twist System på baksiden forhindrer vridning av foten og er en viktig del av level 2 sertifiseringen! Gummibasesåle gir deg godt grep på fothvilerne, mens en girskiftbeskytter på oversiden av støvelen forhindrer at du sliter ut støvelen ved giring.


Her er det masse støvel for pengene!

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Herre
Materiale Skinn


Les mer
Dokumenter