Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex Dainese Carve Master 3 Jakke 56 Gore-Tex

Dainese Carve Master 3 Jakke 56

Gore-Tex

Varenr: 1593999-Y21-56
Velg fargeSort
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
5 599,-Kampanjepris
7 199,-Førpris
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Dainese Carve-Master 3 er en videreutvikling fra den tidligere best selgeren Dainese Carve Master 2. Med et vanntett, vindtett og pustende GORE-TEX® membran er jakken både varm og vanntett. Perfekt for den som ønsker en universal jakke. Jakken har fått større luftelommer på brystet, noe som gjør at sirkulasjonen blir bedre. Jakken har gode justeringsmuligheter og en god passform. I tilegg har Dainese oppgradert beskytelse elementene i albuer og skuldre, til CE-Godkjente Level-2 skydd. Samtidig som sikkerheten er oppgradert, er også komforten og bevegeligheten oppgradert. Dette på grunn av bruken av Dainese Pro-Armor skydd i skuldre og albuer.

Jakken har også lomme for å sette inn Dainese Pro-Armor G1 eller G2 ryggskinne, og Dainese Pro Armor brystskydd, dette er noe vi anbefaler for å øke beskyttelsegraden i jakken. I tillegg kommer det en Dainese Carve Master 3 bukse.

 

Hva Gore-tex er:
GORE-TEX® er det ypperste innenfor membraner når bruksområdet krever de beste egenskapene. For å tåle det Skandinaviske været med kraftig regn, vind og temperatursvingninger er GORE-TEX® membranen det som håndterer dette 100%. Grunnen til dette er kombinasjonen av å være vanntett, pustende, vindtett og slitesterkt. Totalen av dette gjør at produktene som innehar membranen blir svært allsidig med et bredt bruksområde. Slitestyrken og kvaliteten blir beskrevet best med at GORE-TEX® membranen har 5-års garanti*. Med en vannsøyle på 45,000mm har GORE-TEX® membranen det som trengs for å holde deg tørr når motorsykkelen og du kjører i over 100km/t i kraftig regnvær.

For oss motorsyklister er det hvor mye vann for eksempel jakken, buksen eller skoen tåler før vi som fører blir bløte avgjørende, for å definere dette brukes begrepet vannsøyle. Så hvordan defineres begrepet vannsøyle? Dette er hvor høyt trykk et stoff/membran tåler før vannet trenger gjennom. For å sette dette i perspektiv blir ofte membraner med vannsøyle på 3000mm til underkant av 10,000mm sett på som vannavisende. Ofte blir produkter med vannsøyle på 10,000mm definert som vanntett, dette er med på å skape misforståelser om vanntettheten til produkter. Det vi som motorsyklister må huske på er at vi beveger oss i større hastigheter, dette er med på at vanntrykket under regnvær forsterkes i forhold til om vi hadde stått rolig. For å tåle kraftig regn og høyt trykk anbefales det derfor å kjøpe produkter med vannsøyle på 20,000mm eller mer. Har vi som motorsyklist behov for å avlegge flere timer og mil i kraftig regn, vind og ulike temperaturer er produkter med over 40,000mm i vannsøyle riktig.

Produktinformasjon

Bruksområder Touring
Brystskydd medfølger Nei
Dame/herre/barn Herre
Justeringsmuligheter
  • Justeringsmuligheter rundt hoften
  • Justeringsmuligheter rundt håndleddet
  • Justeringsmuligheter rundt overarmene
  • Justeringsmuligheter rundt midjen
Lomme for brystskydd Ja
Lomme for ryggskinne Ja
Materiale
  • GoreTex
  • Tekstil
Ryggskinne medfølger Nei
Uttagbart Innerfôr Ja
Vanntetthet Vannsøyle (45.000mm)
Velg farge Sort


Les mer
Dokumenter