Sponsorhenvendelser til AGM

AGM får en del sponsorhenvendelser og vi opplever at det er litt ulik oppfatning om hva et slikt samarbeid egentlig innebærer, og hva som kreves. Mener du at du har det lille ekstra?

 

 

Publisert 28.06.2021 | Oppdatert 02.06.2023


 

Som grunnregel så sponser vi ingen enkeltpersoner/utøvere som hovedsponsor. Vi sponser ikke med penger, men gjennom for eksempel utstyr, rabatter eller andre fordeler. For de fleste utøvere innen motocross, vil det beste være å melde seg inn i AGM Racing. Da får man en rekke fordeler som vil være bedre enn det vi kan gi med en en-til-en avtale.

 

AGM Racing

AGM Racing er vårt fordelsprogram til deg som kjører motocross. Her får du faste rabatter gjennom sesongen, og sponspakker basert på deltakelse på løp og hvor mye du handler hos oss gjennom sesongen. 


Les mer om AGM Racing

 

 

Slik sender du en sponsorforespørsel


Mener du at du har det lille ekstra som gjør det attraktivt for oss å inngå et samarbeid med deg, send en forespørsel via skjemaet under. Vi ønsker at du: 
 

 

  • Fortell litt om deg selv. Vi er interessert i å høre hvilke mål du har med det du driver med, er du en aktiv utøver innen racing eller cross, eller ønsker du en kariere som Influenser? Representerer du en klubb, fortell oss hva dere driver med.
     
  • Er du en aktiv utøver, send oss noen resultater du er stolt av! Du må ikke ha vunnet NM, men vi er interesser i å jobbe med seriøse utøvere som virkelig vil lykkes. Fortell litt om hvordan du jobber for å bli best, og hvilke mål du har.
     
  • Er du allerede aktiv på sosiale medier, send oss informasjon om hvilke plattformer du er aktiv på, og hvor mange følgere du har. Vi er også interessert i å vite litt om hvordan du jobber med sosiale medier, hvilke tanker du har om hvem du skal nå, hvor ofte du legger ut innlegg, hvilke respons du pleier å få. Husk også å gi oss link til de ulike profilene dine.
     
  • Kom med konkrete forslag til hva du kan gjøre for å være en god ambassadør for AGM, hvordan kan du hjelpe oss til å nå nye kunder og dermed oppnå salg.

Send forespørsel: