Sw-Motech PRO City WP Tank bag 9L | For PRO tankring Sw-Motech PRO City WP Tank bag 9L | For PRO tankring Sw-Motech PRO City WP Tank bag 9L | For PRO tankring Sw-Motech PRO City WP Tank bag 9L | For PRO tankring Sw-Motech PRO City WP Tank bag 9L | For PRO tankring

Sw-Motech PRO City WP Tank bag

9L | For PRO tankring

Varenr: BC.WPB.00.024.10000
Vanntett tankveske for buede tanker som rommer hele 9liter. Festes med PRO Tankring.
-+
Pris
2 639,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

PRO City WP er en tankveske som passer godt til sykler med buede tanker. Vesken gir deg hele 9 liter vanntett oppbevaring. Strikker, nettingrom og skillevegg gjør det enkelt å organisere gjenstandene du har med deg. På begge sider av tankvesken er det rom med glidelås, perfekt for eiendeler du vil ha lett tilgjengelig. Ytterlommene er også vanntette. Med MOLLE-festet på toppen av lokket kan du feste MOLLE-kompatibelt tilbehør som for eksempel Drybag for mobiltelefon.

 

Valget av materialer er nøye gjennomtenkt. Topp og bunn er laget av stødig EVA-plast som sørger for at vesken holder fasongen godt og sørger for meget god slitestyrke. Resten av vesken er laget av et TPU-matreale. Denne kombinasjonen gjør vesken fleksibel, robust og vanntett.

 

For å feste PRO City WP trenger du en PRO Tankring som passer til din motorsykkel. Dette systemet er enkelt i bruk og tilbyr justeringsmuligheter som lar deg justere veskens posisjon etter dine preferanser.

 

 

Inkludert:

1 x PRO City WP tankveske

Monteringsinstruks

Monteringstilbehør

 

 

Detaljer:

Størrelse: 35,7 x 32,1 x 20,6 cm

Vekt: 1,7 kg

Volum: 9 liter


Har du en flatere tank og ønsker et tilsvarende produkt? Sjekk ut PRO Yukon WP som har mange av de samme egenskaper, designet for flate tanker.

 

 

OBS!

PRO tankring kreves for å kunne feste tankvesken til tanken.

 

Tankvesker fra PRO-serien kan IKKE kombineres med EVO tankringer.

 

Sørg for at det er nok plass mellom tankvesken og tankoverflaten (selv når den er pakket) for å unngå skade på lakken. Hvis det ikke er nok plass mellom disse to, kan tanken beskyttes med beskyttende film eller tankputer.

Vanntett tankveske for buede tanker som rommer hele 9liter. Festes med PRO Tankring.

Produktinformasjon

Vanntetthet Vanntett


Les mer