Sw-Motech Drybag 700 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 700 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 700 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 700 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 700 Tailbag Nytt og forbedret design

Sw-Motech Drybag 700 Tailbag

Nytt og forbedret design

Varenr: BC.WPB.00.021.20000

Drybag 700 er en robust og vanntett tailbag som rommer hele 70 liter og passer de fleste motorsykler. Drybag-serien har fått nytt og forbedret design, enda enklere i bruk og mer stilren enn tidligere.

Pris
1 650,-
5+ på lager

Drybag 700 Tail Bag er en robust og vanntett bag fra Sw-Motech som passer deg som trenger mye bagasjeplass. Baggen rommer opptil 70 liter og beskytter innholdet fra vann, støv og smuss. Drybag 700 har en stor åpning på toppen som gjør det enkelt å pakke opp og ned bagasjen. Åpningen rullers sammen og festes med klipps, dette gjør at vann og skitt ikke trenger inn og bagasjen vil være stødig og kompakt uavhengig av hvor mye du har i baggen.

To utvendige glidelås-lommer gjør at du kan ha mindre gjenstander som nøkler, reisedokumenter, lommebok eller hansker lett tilgjengelig. MOLLE-festet lar deg feste MOLLE-kompatibelt tilbehør på baggen. Drybag 700 er konstruert i slitesterk 500D polyester som er svært populært blant reisende førere som utsetter bagasjen for ekstreme påkjenninger, i alle værforhold.

 

Drybag 700 passer på omtrent alle motorsykler. Det nye designet gjør det enklere enn noen gang å kombinere flere drybags med bagasjeløsninger i pro-serien. Stropp de enkelt sammen med reimer som følger med. Kombiner for eksempel Drybag 700 med en Drybag 260. Stabilt, kompakt og mye plass


Baggen leveres med en hendig bærereim og fire festestropper for sikker montering.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 1,9 kg
- Volum: 70 L
- Størrelse: 76 x 75 x 30 cm
- Materialer: 500D polyester, med PVC-belegg

 

Les mer