Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 80 Tailbag Nytt og forbedret design

Sw-Motech Drybag 80 Tailbag

Nytt og forbedret design

Varenr: BC.WPB.00.010.20000

Drybag 80 er en robust og vanntett tailbag som rommer hele 8 liter og passer de fleste motorsykler. Drybag-serien har fått nytt og forbedret design, enda enklere i bruk og mer stilren enn tidligere.

Pris
720,-
5+ på lager

Drybag 80 Tail Bag er en robust og vanntett bag fra Sw-Motech som rommer opptil 8 liter og beskytter innholdet fra vann, støv og smuss. Drybag 80 har en stor åpning på toppen som gjør det enkelt å pakke opp og ned bagasjen. Åpningen rullers sammen og festes med klipps, dette gjør at vann og skitt ikke trenger inn og bagasjen vil være stødig og kompakt uavhengig av hvor mye du har i baggen.

Midt i blinken for mindre gjenstander som nøkler, reisedokumenter, lommebok eller hansker som du vil ha lett tilgjengelig. Drybag 80 er konstruert i slitesterk 500D polyester som er svært populært blant reisende førere som utsetter bagasjen for ekstreme påkjenninger, i alle værforhold.

 

Drybag 80 passer på omtrent alle motorsykler. Det nye designet gjør det enklere enn noen gang å feste drybaggen i passasjersetet, på bagasjefeste eller crashbars.

 

Spesifikasjoner:
- Volum: 8 L
- Størrelse: 19 x 9 x 35 cm
- Materialer: 500D polyester, med PVC-belegg

 

Les mer