Sw-Motech Drybag 350 Tailbag Gul Nytt og forbedret design Sw-Motech Drybag 350 Tailbag Gul Nytt og forbedret design

Sw-Motech Drybag 350 Tailbag Gul

Nytt og forbedret design

Varenr: BC.WPB.00.001.20000Y

Drybag 350 er en robust og vanntett tailbag som rommer hele 35 liter og passer de fleste motorsykler. Drybag-serien har fått nytt og forbedret design, enda enklere i bruk og mer stilren enn tidligere.

-+
Pris
1 039,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Drybag 350 Tail Bag er en robust og vanntett bag fra Sw-Motech som rommer opptil 35 liter og beskytter innholdet fra vann, støv og smuss. Drybag 350 har en stor åpning på toppen som gjør det enkelt å pakke opp og ned bagasjen. Åpningen rullers sammen og festes med klipps, dette gjør at vann og skitt ikke trenger inn og bagasjen vil være stødig og kompakt uavhengig av hvor mye du har i baggen.

En utvendig glidelås-lomme gjør at du kan ha mindre gjenstander som nøkler, reisedokumenter og lommebok lett tilgjengelig. MOLLE-festet lar deg feste MOLLE-kompatibelt tilbehør på baggen. Drybag 350 er konstruert i slitesterk 500D polyester som er svært populært blant reisende førere som utsetter bagasjen for ekstreme påkjenninger, i alle værforhold.

 

Drybag 350 passer på omtrent alle motorsykler. Det nye designet gjør det enklere enn noen gang å kombinere flere drybags med bagasjeløsninger i pro-serien. Stropp de enkelt sammen med reimer som følger med. For eksempel er det svært populært å kombinere Drybag 350 med en Drybag 180. Stabilt, kompakt og mye plass

Spesifikasjoner:
- Volum: 35 L
- Størrelse: 58 x 28 x 28 cm
- Materialer: 500D polyester, med PVC-belegg

 

Les mer