Sw-Motech PRO Sport Tank Bag 12-17 L. | For PRO tank ring Sw-Motech PRO Sport Tank Bag 12-17 L. | For PRO tank ring Sw-Motech PRO Sport Tank Bag 12-17 L. | For PRO tank ring Sw-Motech PRO Sport Tank Bag 12-17 L. | For PRO tank ring

Sw-Motech PRO Sport Tank Bag

12-17 L. | For PRO tank ring

Varenr: BC.TRS.00.101.30000
PRO Sport er med sin flate fasong laget for sportsmotorsykler. Vesken rommer 12 liter og kan utvides enkelt til 17 liter med en glidelås. Toppen av laminert EVA-matreale gjør at tankvesken holder formen godt. Vann og UV-resistent.

 60 dagers åpent kjøp

 Gratis størrelsesbytte

 Fri frakt over 1500,-

Pris
2 310,-
5+ på lager


PRO Sport er med sin flate fasong laget for sportsmotorsykler. PRO Sport rommer 12 liter og kan utvides enkelt til 17 liter med en glidelås. To ytterlommer gir deg enda mer oppbevaring, perfekt for ting du vil ha lett tilgjengelig på tur.
 


Tankvesken byr på et elegant og tidløst design som passer godt sammen med de aller fleste motorsykler. Ballistisk nylon og andre slitesterke materialer tåler støt, vind og vær. Toppen av laminert EVA-matreale gjør at tankvesken holder formen godt og gir mulighet til å benytte MOLLE-fester som kan brukes til å feste en mobiltelefon eller tablet. Vi har MOLLE-Drybag til både mobiltelefon og tablet. Se under "Tilbehør"


 
Den fabrikkmonterte øvre ring skinnen er tilpasses formen på tanken og førerens ergonomiske behov. Bare PRO tankvesker tilbyr denne fleksibiliteten.
 


Den patenterte PRO-tankringen fra Sw-Motech er modellspesifikk og fester enkelt og sikkert din PRO-tankveske. Ringen er laget av glassfiber armert plast. Tankvesken er like enkel å ta av som å ta på og kan gjøres med en hånd.
 


Detaljer:
To ytterlommer
Sikker festemekanisme med PRO-tankring
Enkel å feste og løsne
Tilpasningsdyktig styreskinne
Topp og bunn av EVA-plast
UV-resistent 1680D nylon
Vannresistent membran
MOLLE-feste
Refleks detaljer
Netting lomme innvendig
Robust bærehåndtak
Kabelstrekk foran og bak
kan brukes med lås
 
 
Spesifikasjoner:
Volum: 12/17 liter
Størrelse: 39,5 x 31,5 x 16,5 cm
Vekt: 1,4 kg

 

 

OBS!

PRO tankring kreves for å kunne feste tankvesken til tanken.

 

Tankvesker fra PRO-serien kan IKKE kombineres med EVO tankringer.

 

Sørg for at det er nok plass mellom tankvesken og tankoverflaten (selv når den er pakket) for å unngå skade på lakken. Hvis det ikke er nok plass mellom disse to, kan tanken beskyttes med beskyttende film eller tankputer.

 

Les mer