Shoei VFXWR 06 Crosshjelm XS Jammer TC5

Shoei VFXWR 06 Crosshjelm XS

Jammer TC5

Varenr: VFXWR6-JA-5-XS

Når du pusher grenser på banen eller i skogen er Shoei WFX-WR 06 der for å beskytte deg uten at det går på bekostning av komfort. Nå ECE 22.06 godkjent.

Velg størrelse
M
L
Vis varianter som liste
-+
Pris
5 999,-Kampanjepris
7 999,-Førpris
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Shoei VFX-WR 06 er fullspekket med den aller nyeste hjelmteknologien for å beskytte deg som fører når uhellet er ute. Nå ECE 22.06 godkjent.

 

M.E.D.S (Motion Energy Distribution System) gjør at store deler av bevegelsesenergien forsvinner i et rotasjonssystem. Dette sikrer maks rotasjonssikkerhet for hodet ved et eventuelt fall. Skall i AIM+ kombinerer høykvalitetsfiber sammen med karbonfiber for å sikre markedets beste kombinasjon av lettvekt og sikkerhet. Lages i 4 skallstørrelser for maksimal tilpasning. WFX-WR 06 lukkes med dobbel D-ring.

Maksimert aerodynamikk som følge av mye vindtunnel-testing i kombinasjon med testkjøring. Flere luftinntak i front og ekstra ventilering bak på hjelmen sikrer markedets beste gjennomlufting. Det uttakbare 3D Max-Dry interiøret absorberer det dobbelte av sin vekt i fukt og kan enkelt tas ut for å vaskes. Shoei E.Q.R.S (Emergency Quick Release System) sørger for at kinnputene lett kan løsnes fra hjelmen ved en evt. krasj, slik at hjelmen lettere kan tas av hodet.

Når du pusher grenser på banen eller i skogen er Shoei WFX-WR 06 der for å beskytte deg uten at det går på bekostning av komfort. Nå ECE 22.06 godkjent.

Produktinformasjon

ERS (Emergency Release System) Ja
Materiale AIM - Glassfiber


Les mer
Dokumenter