1490676

Shoei NXR Motorsykkel Hjelm

Variable TC-4 - Sport Racing

Varenr: NXR-VAR-4-XL
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
6 499,-
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

En ren, og stilfull hjelm fra Shoei med kun det nødvendigste. Ingen gadgets, ikke noe unødvendig fancy funksjoner, bare pur kjøreglede. Deg, sykkelen din og NXR er alt du trenger for å oppleve essensen av motorsykkelkjøring.

 

  • SHOEIs patenterte teknologi gjør det mulig å bygge markedets mest kompakte hjelm. Sammenlign den utvendige størrelsen på hjelmen med samt­lige konkurrenter, og du vil se hva de japanske teknikerne har fått til ved design og oppbygning av denne hjelmen. Mer kompakt og aerodynamisk hjelm sørger for mindre luftmotstand, mindre nakketretthet, mer stabil hjelm og lavere støy
  • Multi density EPS-liner sørger for riktig nivå på støtdemping og beskyttelse på forskjellige ste­der på hjelmen
  • Lages i 4 skallstørrelser for best mulig tilpasning. Det betyr at hver hjelmstørrelse kan tilpasses vesentlig bedre det hodet den skal på. (De fleste av konkurrentene lager kun 2 skall)
  • AIM-multikomposittskallet består av organisk fiberglass sammensatt i mange forskjellige lag for å få en lett vekt og et svært støtdempende skall med optimal stivhet
  • Markedsledende lufting. 4 inntak i front og 6 uttak bak
  • Earpads for støyreduksjon, uttakbare for lettere montering av kommunikasjon
  • E.Q.R.S. (Emergency Quick Release System) sørger for at kinnputene lett kan løsnes fra hjelmen ved en eventuell ulykke, slik at hjelmen letter kan tas av hodet uten å skade føreren.
  • Fullt uttakbart og vaskbart 3D interiør. Kinnputene finnes i 4 størrelser for best mulig individuell tilpasning

 

Komfortabel sikkerhet

Anerkjente SHOEI er verdensledende på moderne hjelmer av høy kvalitet. Hjelmer som er trygge og komfortable for hodet ditt og suverene for kjøregleden. Grunnleggeren, Eitaro Kamata, designet de første SHOEI-hjelmene eksklusivt for Racing-segmentet på slutten av 60-tallet. Alle hjelmer er bygget i glassfiber og håndlaget fra a til å – av dedikerte og dyktige medarbeidere ved fabrikkene i Japan. Hjelmene er lette i vekt og har meget god støtdemping, støtabsorbering og aerodynamikk.

Motorsyklister har mest lyst til å konsentrere seg om turgleden, sporten og kjøringen. Derfor har SHOEI lagt vekt på fleksibilitet og en rekke valgmuligheter innen utstyr og tilbehør.

Gjennom å utvikle fire ulike skallstørrelser per hjelmmodell, bidrar SHOEI også til at du skal slippe bryderi med irriterende mellomløsninger. Dette er unikt i markedet og sikrer at alle får en hjelm som passer perfekt til det hodet den skal sitte på. I jakten på den perfekte kombinasjonen av sikkerhet, størrelse og komfort, har SHOEI også laget uttakbare kinnputer i ulik tykkelse, med Quick Release funksjon for ekstra sikkerhet.

Produktinformasjon

Bruksområder
  • Sport
  • Racing
ERS (Emergency Release System) Ja
Hakestropp Dobbel D-ring
Hjelmtype Helhjelm
Integrert Solvisir Nei
Intercom sine feste muligheter Universal (Passer Hjelmer klargjort for Intercom)
Materiale AIM - Glassfiber
Pinlock medfølger Ja
Vekt 1333 gram


Les mer