Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L Antrasitt Metallic - Åpningshjelm Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L Antrasitt Metallic - Åpningshjelm Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L Antrasitt Metallic - Åpningshjelm Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L Antrasitt Metallic - Åpningshjelm Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L Antrasitt Metallic - Åpningshjelm Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L Antrasitt Metallic - Åpningshjelm

Shoei Neotec 3 Motorsykkel Hjelm L

Antrasitt Metallic - Åpningshjelm

Varenr: NEO3-ANT-L

Markedets beste touringhjelm. Lite støy og høy komfort gjør at du kan ha på Neotec 3 i timevis. Hjelmen er utstyrt med integrert solvisir som er lett å betjene, selv med hansker. Neotec 3 er selvfølgelig ECE 22.06-godkjent.

Velg størrelse
S
M
L
Vis varianter som liste
-+
Pris
7 699,-
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Shoei Neotec 3 er en videreutvikling av markedets beste åpningshjelm, Neotec 2. Mer kompakt design, bedre ventilasjon, økt støyreduksjon og ECE 22.06 godkjenning er noe av det du får i Neotec 3.

 

Lite støy og høy komfort gjør at du kan ha på Neotec 3 i timesvis, noe som gjør den til en ypperlig hjelm for alt fra korte byturer til touring. Hjelmen er utstyrt med integrert solvisir som kommer godt med når sikten blir hemmet av sterkt lys. Solvisiret er i likhet med baugporten, ventiler og visiret enkelt å betjene med hansker.

 

Det er ikke uten grunn at Neotec 3 har fått den nyeste ECE 22.06-godkjenningen. AIM skall-teknologi og avansert EPS-skum sørger for veldig god absorbering av slag. E.Q.R.S-systemet (Emergency Quick Release System) gjør at hjelmen kan tas av på mest mulig skånsom måte om det vil være behov etter et uhell. Hjelmen er godkjent i lukket og åpen posisjon. Sikkerheten i Neoeotec 3 er helt i toppsjiktet.

 

Neotec 3 har fått Central Locking, som låser visiret under kjøring og gjør at visiret er jevnere ved åpning og lukking. Visiret kan plasseres i en lufteposisjon som lar det være en liten åpning. Baugporten kan nå plasseres i 2 åpnede posisjoner. Den samme "normale" posisjonen som i Neotec 2 og en posisjon som er enda mer åpen.
Shoei har utviklet en ny integrasjonsløsning for integrert intercom. Det nye systemet er slankere og tar mindre plass i hjelmen. Shoei Comlink er navnet på dette systemet. SRL-03 er laget for dette systemet og kan derav integreres i Neotec 3 (SRL-02 og SRL-Mesh passer ikke i Neotec 3).


 
Shoei Neotec 3 leveres med blankt visir. Pinlock medfølger.


 
Shoei Neotec 3 nøkkelfunksjoner:

 • 5 års garanti
 • AIM skall
 • Flerlags EPS sørger for god ventilasjon og absorbering.
 • Klikk låse system i rustfritt stål, komfortabelt og enkelt å justere.
 • Visir med Pinlock forhindrer dugg
 • Integrert solvisir
 • 4 skall størrelser XS-XXL
 • ECE 22.06 sertifisert
 • 3D Interiør er uttakbart og vaskbart.
 • God ventilasjon
 • Sena SRL-3 kommunikasjon kan integreres.
 • Tilpasset for brillebruk.


 
AIM og AIM+ skall er laget av tre hoved egenskaper:

 
1.Fiber forsterket skall:  
Et ytre skall som er hovedsakelig laget av glassfiber (FRP) og er gitt sin form ved varmebehandling.
Shoei skallets egenskaper kommer på grunn av integrasjonen av organiske fibere, samtid som en 3D-forming lagt lagvis. Resultatet er et ytre skall med høy styrke, lav egenvekt sammenlignet med skall som er produsert på en konvensjonell måte.
 
2.Struktur sammensetningen: AIM og AIM+ skall består av forskjellige lag med forsterkede organisk fiber og glassfiber. Sammenlignet med ytterskall som kun er laget av glassfiber er AIM / AIM+ skall er både lettere og mer elastisk. Men opprettholder styrken og er mer resistent forpenetrering på grunn av kombinasjonen av spesial fibere.
 
3.Den syntetiske harpiksen: Et spesielt modifisert umettetpolyester. (Varmesettende plastikk) er brukt for å forme AIM og AIM+ytterskall. Harpiksen mottar styrken og elastiteten ved varmebehandlingen. Det syntetiske harpiksen er også ekstremt resistent mot korrosjon. Disseytre skallene har veldig gode egenskaper for å ta imot slag, godelastisitet, lettvekt, enorm styrke og resistans for penetrering.

Markedets beste touringhjelm. Lite støy og høy komfort gjør at du kan ha på Neotec 3 i timevis. Hjelmen er utstyrt med integrert solvisir som er lett å betjene, selv med hansker. Neotec 3 er selvfølgelig ECE 22.06-godkjent.

Produktinformasjon

Bruksområder
 • Touring
 • Sport
 • Casual
Hakestropp Hurtiglås
Materiale
 • AIM - Glassfiber
 • Glassfiber
Mulighet for å Intergrere Intercom Ja
Pinlock medfølger Ja


Les mer
Dokumenter