1587010

SENA SRL-03

Til Shoei Neotec 3 og GT-air 3

Varenr: SRL03

Intercom som kan integreres i Shoei Neotec 3 og GT-Air 3. Sena og Harman Kardon har samarbeidet for å gi deg markedsledende lyd i både høyttalere og mikrofon. Krystallklar lyd og ny sensor gjør at opplevelsen blir optimal.

Pris
4 170,-Kampanjepris
4 599,-Førpris
5+ på lager

Avansert kommunikasjonssystem spesiallaget for integrasjon i Shoei Neotec 3.


 
Den neste generasjonen av Sena SRL har ankommet markedet. Sena og Harman Kardon har samarbeidet for å gi deg markedsledende lyd i både høyttalere og mikrofon. Krystallklar lyd og ny sensor gjør at opplevelsen blir optimal.


 
Den nye SRL-mesh har som navnet tilsier fått mesh kommunikasjon. Mesh-teknologien i SRL-03 gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.


 
Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på opptil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.


 
Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med inntil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!


 
4-veis Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle Bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på opptil 2 km. Andre Sena Intercomer som kun har Bluetooth tilkobling kan via din SRL-03 "bridge"/bro-tilkobles inn i mesh nettverket.
 


 
Talestyring
Med Sena SRL-03 kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Talestyringen lar deg svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

 

Intercom som kan integreres i Shoei Neotec 3 og GT-Air 3. Sena og Harman Kardon har samarbeidet for å gi deg markedsledende lyd i både høyttalere og mikrofon. Krystallklar lyd og ny sensor gjør at opplevelsen blir optimal.

Produktinformasjon

Intercom sine feste muligheter Integrert (Tilpasset spesifikke hjelmer)


Les mer