1528516 1528516 1528516 1528516 1528516 1528516 1528516

SENA IMPULSE Motorsykkel Hjelm Hvit M

LED Lys - Integrert Mesh Intercom

Varenr: IMPULSE-GW00M2
Velg fargeHvit
Velg størrelse
M
Vis varianter som liste
-+
Pris
4 080,-Kampanjepris
6 800,-Førpris
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Smarthjelm fra sena, utstyrt med Mesh Intercom og premium høyttalere og mikrofon laget av lydekspertene hos Harman Kardon.

Sena Impulse er en glassfiber åpningshjelmhjelm med hel-intergrert intercom. Dette vil si at du slipper å montere intercomen selv, da hjelmen kommer ferdig med dette. Hjelmen er en glassfiber åpningshjelmhjelm med intergrert solvisir. Kommunikasjonsenheten i hjelmen er en tilsvarende Sena 50S/R enhet bare tilpasset for hjelmen, så her får du de samme funksjonene og kvalitetene. I tillegg er det Harman Kardon høyttalere som gir veldig god lyd, perfekt for deg som ønsker å høre på musikk. De har også oppgradert mikrofonen i samarbeid med Harman Kardon, dette er for at lyden som kommer inn i høyttalerne skal være så god som overhode mulig. Dette gir deg en veldig god pakke for deg som ønsker begge delene. For å også øke sikkerheten har Sena plassert LED-lys på baksiden av hjelmen, som lysfrekvensen kan endres. Dette gjør at du som motorsykkelist blir enda mer synligere.

Interiøret er optimalisert av Sena for å gi myk akustisk demping som komplementerer Harman Kardon høyttalerene godt. Ventilasjon på hake, topp og bakside sørger for god luftsirkulasjon som lar deg regulere tempratur og hindrer dugg på visiret.

 

Mesh

Mesh-teknologien i IMPULSE gir deg stabil og smart tilkobling. Denne teknologien er kapabel til å overføre 80% mer data mellom enheter enn forgjengeren. Dette gir deg en tilkobling du kan stole på og fenomenal lydkvalitet i krevende forhold hvor konkurrenter sliter med redusert lydkvalitet og dårlig tilkobling.

 

Open Mesh Intercom funksjonen lar deg bytte mellom 9 kanaler og gjør at du kan kommunisere med et så godt som grenseløst antall brukere innenfor en rekkevidde på optil 8km. Tilkoblingen blir gjort med et trykk ved hjelp av Click-to connect.

 

Group Mesh Intercom funksjonen gjør det mulig å kommunisere på en lukket gruppe med intil 24 deltakere. Rekkevidden er den samme som på Open Mesh, opptil hele 8 km!

 

Four-way Bluetooth Intercom funksjonen passer for deg som foretrekker den tradisjonelle bluetooth tilkoblingen. Rekkeviden er på optil 2 km. Andre Sena Intercomer som kun har bluetooth tilkobling kan via din IMPULSE "bridge"/bro-tilkobles inn i mesh nettverket.

 

 

Baklykt

Impulse ble designet med mange praktiske funksjoner, inkludert LED-baklykt for ekstra synlighet.

 

 

Talestyring

Med Sena IMPULSE kan du styre flere funksjoner uten et eneste tastetrykk. Med talestyring kan du svare innkommende telefonsamtaler og opprette en mesh gruppe for å nevne noe. Både Google Asistant og Apple`s Siri kan også styres via denne intercomen, det gjør at du kan benytte de smarte funksjonene på din mobiltelefon. Tenk så praktisk å kunne spørre Siri hvor nærmeste bensinstasjon er og få veibeskrivelse rett i øret med krystallklar Harman Kardon-lyd.

 

 

Lading og oppdatering

IMPULSE har et nytt ladesystem, som opererer ved hjelp av en magnetisk pogo-tilkobling. Den intigrerte intercomen tilbyr en taletid på 10 timer mens du bruker Mesh Intercom og opptil 18 timer mens du bruker Bluetooth intercom. IMPULSE har en innebygd wifi-krets som gir automatiske fastvareoppdateringer under lading. Brukere trenger ikke lenger å bruke Sena enhetsbehandler for å oppdatere enheten.

Produktinformasjon

Velg farge Hvit


Les mer