Scorpion VX-22 Air Crosshjelm M Oppblåsbare Airfit-kinnputer og MIPS Scorpion VX-22 Air Crosshjelm M Oppblåsbare Airfit-kinnputer og MIPS Scorpion VX-22 Air Crosshjelm M Oppblåsbare Airfit-kinnputer og MIPS

Scorpion VX-22 Air Crosshjelm M

Oppblåsbare Airfit-kinnputer og MIPS

Varenr: 649-2280-2

VX-22 Air er den mest avanserte crosshjelmen fra Scorpion. En rekke anerkjente teknologier bidrar til å gjøre VX-22 Air til en sikker hjelm med egenskaper som kommer ytelsen din til gode.

Velg størrelse
S
M
L
Vis varianter som liste
Pris
3 699,-
1 på lager

VX-22 Air er den mest avanserte crosshjelmen fra Scorpion. En rekke anerkjente teknologier som MIPS, Airfit og KwikWick bidrar til å gjøre VX-22 til en sikker hjelm med egenskaper som kommer ytelsen din til gode. Scorpion VX-22 Air er ECE 22.06 godkjent. Vekt +/- 1300 gram (størrelse M).

 

Med VX-22 Air på hodet er sikkerheten ivaretatt. Det meget lette TCT glassfiberskallet utviklet av Scorpion EXO er i stand til å absorbere store mengder energi. Under skallet er hjelmen utstyrt med MIPS Brain Protection System som leder energien fra kraftige, vinklede slag bort fra hodet og hjernen. Noe som bidrar til å redusere skadelige energier i slaget, når uhellet er ute. Med Emergency Rellease System (ERS) kan hjelmen tas skånsomt av etter en ulykke.

 

Komfort og ytelse går ofte hånd i hånd. Derfor er Scorpion VX-22 Air spekket med egenskaper som skal gjøre at du yter ditt beste, time ut og time inn. Temperaturregulering og ventilasjon er viktig i en hjelm, VX-22 har god ventilasjon med luftinntak både over øynene og på chin baren. Den varme og fuktige luften blir transportert ut gjennom flere utslipp på hjelmens bakside. KwikWick interiøret holder deg kjølig og tørr på varme dager. Når det er kjølig ute holder interiøret godt på varmen. Perfekt for Norge hvor temperaturen kan variere mye. Interiøret kan enkelt tas ut og vaskes i vaskemaskin (Scorpion anbefaler å bruke vaskepose ved maskinvask)

 

Airfit kinnputer lar deg pumpe luft inn i kinnputene slik at passformen blir optimal for akkurat deg. Pumpemekanismen er enkel å betjene både med og uten hansker.

 

Hjelmen er designet for å være kompatibel med de aller fleste crossbriller. Hakestroppen festes med dobbel D-ring.

VX-22 Air er den mest avanserte crosshjelmen fra Scorpion. En rekke anerkjente teknologier bidrar til å gjøre VX-22 Air til en sikker hjelm med egenskaper som kommer ytelsen din til gode.

Produktinformasjon

Materiale Glassfiber


Les mer