Lindstrands Sunne Motorsykkel Jakke Grå 58 Lindstrands Sunne Motorsykkel Jakke Grå 58 Lindstrands Sunne Motorsykkel Jakke Grå 58 Lindstrands Sunne Motorsykkel Jakke Grå 58

Lindstrands Sunne Motorsykkel Jakke Grå

58

Varenr: 720-21060290-58
Velg fargeGrå
Vis varianter som liste
-+
Pris
4 246,-Kampanjepris
4 995,-Førpris
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

 

Stilig og robust 2-lags jakke med laminert Dryway+ membran.


 
Sunne er laget av slitesterkt og fleksibelt matreale som puster godt. Jakken er vann og vindtett, i tillegg er tekstilet behandlet med DWR som gjør at vannet preller av overflaten. Har du på Sunne når du kjører i regnet holder du deg tørr og jakken blir ikke tung og ubehagelig å kjøre med.


Det følger med en innerjakke som du enkelt kan ta av og på for å justere deg etter temperaturen, innerjakken kan også brukes som en stilig hverdagsjakke på  jobben eller på skolen. Innerjakken i kombinasjon med god ventilasjon gjør at du kan tilpasse deg til temperaturen.


HI-ART forsterkede skuldre og albuer gjør områdene enda mer slitesterke og gir god beskyttelse sammen med den CE-sertifiserte beskyttelsen. Jakken er også klargjort for ryggskinne.


Den høye kragen kan enkelt tas av og på etter eget ønske. Lindstrands Sunne er laget med nordiske kropper som utgangspunkt. Sunne er en god kjørejakke som gir deg bevegelsesfrihet, beskyttelse og værbestandighet.


 
Vi har også Lindstrands Sunne bukse. Jakken og buksen i Sunne serien kan enkelt festes i hverandre med glidelås. Du får de samme gode egenskapene i både buksen og jakken. Sunne buksen kan kjøpes hos oss, se under "Tilbehør"

 

Produktinformasjon

Beskyttelse Godkjenning CE Level 1
Bruksområder Adventure
Dame/herre/barn Herre
Lomme for ryggskinne Ja
Ryggskinne medfølger Nei
Temperatur bruksområde Kalde dager
Velg farge Grå


Les mer
Dokumenter