Knox Microlock Brystbeskyttelse For Ryggbeskyttelse - One Size Knox Microlock Brystbeskyttelse For Ryggbeskyttelse - One Size Knox Microlock Brystbeskyttelse For Ryggbeskyttelse - One Size

Knox Microlock Brystbeskyttelse

For Ryggbeskyttelse - One Size

Varenr: 1014729044180

Dette er en brystbeskyttelse laget for å feste på ryggskinnene til Knox

-+
Pris
699,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Micro-Lock Brystbeskytter for ryggskinne

Dette er en brystbeskyttelse laget for å feste på ryggskinnene til Knox. Denne brystbeskyttelsen festes enkelt på stroppene til ryggskinnen og plasseres over brystet for beskyttelse. Det kommer også tilsvarende versjon for beskyttelse jakkene ved ønske om brystbeskyttelse i disse.


Micro-Lock

Micro-Lock er et egenutviklete beskyttelse elementer fra Knox. Micro-Lock er bygd med fokus på å beskytte, etterfulgt av komfort og ventilering. Micro-Lock kommer i forskjellige tykkelser, dette er for å treffe ditt behov, elementene kommer oftest CE-Level 1 eller CE-Level 2, men noen unntak rundt de letteste produktene som omfatter andre bruksområder enn mc. Micro-Lock finner vi igjen i beskyttelse jakkene, buksene og hanskene til Knox.  

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Dette er en brystbeskyttelse laget for å feste på ryggskinnene til Knox

Produktinformasjon

Beskyttelse type Brystskjold


Les mer