Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL Unik og sikker racing/sport hanske

Knox Handroid MK5 Hanske Sort XL

Unik og sikker racing/sport hanske

Varenr: 1012549010050
Knox Handroid MK5 er toppmodellen til Knox hvor teknologier som SPS, Boa, kengeruskinn og ku skinn blir brukt for å gi deg en sikker hanske. Handroid MK5 er femte generasjon med Handroid modeller, og er videreutviklet for å gi deg en enda bedre hanske.
Velg fargeSort
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
3 999,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Handroid MK5 Hanske

Knox Handroid MK5 er toppmodellen til Knox hvor teknologier som SPS, Boa, kengeruskinn og ku skinn blir brukt for å gi deg en sikker hanske. Handroid MK5 er femte generasjon med Handroid modeller, og er videreutviklet for å gi deg en enda bedre hanske. Handroid er kjent for Exo-Skjelettet på fingrene, som gir et støtdempende og friksjons dempende beskyttelse, Samtidig som det gir hansken et tøft utseende som skiller seg fra andre produsenter. Knox bruker også BOA låsesystem rundt hånden for å enkelt kunne justere hansken til å sitte riktig. Hansken har også Touch finger, noe som gjør at du kan operere telefon og touchskjermer uten å ta av deg hansken.

Nøkkelfunksjoner:

  • CE Certifsert EN 13594
  • BOA® håndledd lås.
  • Kengeru skinn på håndleddflaten.
  • Lang mansjett for å komme godt over jakkearmen.
  • Touch Screen kompatibel.
  • ExoSkjelett beskyttelse på fingrene.
  • SPS - Scaphoid Protection System patentert system.
  • Tilgjengelig i 3 farger.
  • Kommer også i kort versjon. Se Handroid Pod Mk5

SPS – Scaphoid Protection System

SPS er et patentert anti friksjons system fra Knox. Dette er for at hånden skal unngå brå bevegelser som kan være med på brekke båtbenet ved en ulykke der håndflaten kommer i kontakt med asfalten. SPS bruker også Micro Lock støtdempende materialet i antifriksjons «puten» for å gi deg bedre sikkerhet. Grunnet sikkerhetsfaktoren på dette er SPS noe vi finner igjen på de fleste av Knox sine hansker.

Micro-Lock

Micro-Lock er et egenutviklete beskyttelse elementer fra Knox. Micro-Lock er bygd med fokus på å beskytte, etterfulgt av komfort og ventilering. Micro-Lock kommer i forskjellige tykkelser, dette er for å treffe ditt behov, elementene kommer oftest CE-Level 1 eller CE-Level 2, men noen unntak rundt de letteste produktene som omfatter andre bruksområder enn mc. Micro-Lock finner vi igjen i beskyttelse jakkene, buksene og hanskene til Knox.  

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Knox Handroid MK5 er toppmodellen til Knox hvor teknologier som SPS, Boa, kengeruskinn og ku skinn blir brukt for å gi deg en sikker hanske. Handroid MK5 er femte generasjon med Handroid modeller, og er videreutviklet for å gi deg en enda bedre hanske.

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex
Velg farge Sort


Les mer
Dokumenter