2946925 2946925 2946925 2946925 2946925 2946925 2946925 2946925

Knox Action Pro Beskyttelsejakke Dame XL

Ce A sertifisert

Varenr: 1010958013590

Knox Action Pro er en tynn og lett beskyttelse jakke. Dette er innstegsmodellen av beskyttelse jakkene til Knox. Action Pro er CE A sertifisert med level 1 beskyttelse elementer i albuene og skuldrene.

Send meg mail når varen er på lager
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
3 299,-

Bestillingsvare, ca 20 dager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Action Pro Beskyttelsejakke

Knox Action Pro er en tynn og lett beskyttelse jakke. Dette er innstegsmodellen av beskyttelse jakkene til Knox. Action Pro er CE A sertifisert med level 1 beskyttelse elementer i albuene og skuldrene. Den kommer også med en level 2 ryggskinne. Action Pro er ikke bare designet for motorsykkel kjøring, men skal også være et alterantiv for andre sporter.

Nøkkelfunksjoner:

 • CE A Godkjent.
 • Micro-Lock  CE Level 2 beskyttelse i rygg
 • Micro-Lock  CE Level 1 beskyttelse ved albuene og skuldrene.
 • Micro-Lock CE godkjent brystskydd kan kjøpes ved siden av . (Se tilbehør)
 • To lommer på front.
 • 1 brystlomme på front.
 • Reflekser på baksiden for ekstra synlighet.
 • Tommel hemper ved håndleddet for bedre sikkerhet.
 • "Belt Hoop System" - Feste for å låse jakken fast til beltet i buksen.
 • Vaskbar - Ta ut beskyttelse elementene og lese vedlikehold lappen som følger med.
 • God størrelse bredde.
 • Del av Seasonless konseptet.

 

Knox Seasonless – Et nytt konsept som for mange er kjent.

Knox Seasonless er en nytenkende måte på hvordan vi skal kle oss når vi kjører motorsykkel. Knox presenterer dette på mye av den samme måten som mange nordmenn kjenner som «flerlagsprinsippet», men med sikkerheten vi som motorsyklister krever. «Flerlagsprinsippet» lar deg tilpasse klærne utfra behov, vær og temperaturer, for å optimalisere ditt gjøremål og ønsker.

Knox Seasonless starter med det laget som er nærmest kroppen. Og bygger dette videre utover med 4 forskjellige lag for å optimalisere de forskjellige kjøreforholdene du måtte møte.

 1. «Base» er første lag, dette belager seg på Knox Dual Active Base Layer, som er komfortabelt og bevegelig, samtidig som det hjelper med å holde deg  og tørr samtidig.
 2. «Armour» er lag to, hvor beskyttelse står i førersetet. Med A, AA eller AAA CE-Sertifiserte beskyttelse jakker/bukser i kombinasjon med Micro-Lock beskyttelse elementer i Level 1 eller Level 2 på de mest utsatte områdene. Så blir «Armour» stedet hvor beskyttelsen sitter i flerlagsprinsippet. Dette er også et pustende lag som er perfekt på sommeren og varme dager. Ønsker du mer varme er det da lag tre som må legges på.
 3. «Thermal» er lag tre hvor varmen blir lagt til. Her er det Knox Dual Pro, et 3 in 1 vær resistent lag hvor ytterlaget er softshell, og et varmelag innerst. Dette laget har ikke noe beskyttelse, og overlater dette til «Armour». Dette laget har 100% fokus på komfort og å holde deg varm.
 4. «Waterproof» Er lag fire og det ytterste laget. Dette er for beskytte deg mot vær og vind. Dette er et skall med et laminert ytre, og med sveisa sømmer. Dette er for å holde vekten nede, gjøre det enkelt å pakke med seg og at det tørker fort etter bruk.

Micro-Lock

Micro-Lock er et egenutviklete beskyttelse elementer fra Knox. Micro-Lock er bygd med fokus på å beskytte, etterfulgt av komfort og ventilering. Micro-Lock kommer i forskjellige tykkelser, dette er for å treffe ditt behov, elementene kommer oftest CE-Level 1 eller CE-Level 2, men noen unntak rundt de letteste produktene som omfatter andre bruksområder enn mc. Micro-Lock finner vi igjen i beskyttelse jakkene, buksene og hanskene til Knox.  

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Knox Action Pro er en tynn og lett beskyttelse jakke. Dette er innstegsmodellen av beskyttelse jakkene til Knox. Action Pro er CE A sertifisert med level 1 beskyttelse elementer i albuene og skuldrene.

Produktinformasjon

Beskyttelse Godkjenning
 • CE Level 1
 • CE Level 2
Dame/herre/barn Dame
Knox-Seasonless Beskyttelseslag
Ryggskinne medfølger Ja


Les mer
Dokumenter