Knox Action Pro Bukse L Unisex Knox Action Pro Bukse L Unisex Knox Action Pro Bukse L Unisex Knox Action Pro Bukse L Unisex Knox Action Pro Bukse L Unisex Knox Action Pro Bukse L Unisex Knox Action Pro Bukse L Unisex

Knox Action Pro Bukse L

Unisex

Varenr: 1010934010040
Knox Action Pro bukse er en Unisex beskyttelse bukse for å ha under andre type bukser for å ivareta sikkerheten, eller brukes for seg selv.
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
2 199,-
4 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Action Pro Bukse

Knox Action Pro bukse er en Unisex beskyttelse bukse for å ha under andre type bukser for å ivareta sikkerheten, eller brukes for seg selv. Den kan også bli brukt i seg selv hvis ønsket er en tettisttende leggings kjørebukse. Buksen er EN17092 - 4 Class A sertifisert. Den kan også brukes i andre aktiviteter som mountain bikes, skateboard, snowboard/ski eller andre tilsvarende sporter. Buksen har Micro-Lock beskyttelse elementer på lår og hoft, knær og på rumpen for å beskytte halebenet.

 

Micro Lock

Micro-Lock er et egenutviklete beskyttelse elementer fra Knox. Micro-Lock er bygd med fokus på å beskytte, etterfulgt av komfort og ventilering. Micro-Lock kommer i forskjellige tykkelser, dette er for å treffe ditt behov, elementene kommer oftest CE-Level 1 eller CE-Level 2, men noen unntak rundt de letteste produktene som omfatter andre bruksområder enn mc. Micro-Lock finner vi igjen i beskyttelse jakkene, buksene og hanskene til Knox.  

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Knox Action Pro bukse er en Unisex beskyttelse bukse for å ha under andre type bukser for å ivareta sikkerheten, eller brukes for seg selv.

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Unisex


Les mer
Dokumenter