Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2 Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9 Level 2

Knox Aegis Ryggbeskyttelse 9

Level 2

Varenr: 1010800013350V14
Knox Aegis er en level 2 ryggskinne med nyrebelte, og er den mest selgende ryggskinnen fra Knox.
Enkelt oppgrader den med brystskydd for ekstra beskyttelse - Se tilbehør.
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
2 199,-
3 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Aegis Ryggskinne

Knox Aegis Ryggskinne er en level 2 ryggskinne. Dette er en kraftig ryggskinne som dekker et stort areal av ryggen, for å beskytte mest.
Ryggskinnen er bygd opp av en bikube teknologi som innmat for å være støtdempende, og et hardt ytre skall for å gi beskyttelse. Aegis er bygd opp i en ledd konstruksjon for å gi deg god bevegelighet. Ryggskinnen kommer i 6 forskjellige størrelser, og har justerbart nyrebelte som gir deg mulighet til å få den riktige ryggskinnen til din kropp og bruksområde. Aegis har også en fordel med en avtagbar liner som sitter nærmest kroppen, denne er avtagbar for å kunne vaske denne delen enklere.

Nøkkelfunksjoner:

  • CE Level 2 sertifisert.
  • 6 størrelser for å gi riktig passform.
  • Justerbart nyrebelte for bedre passform.
  • Godkjent i -20C til +40C.
  • Klargjort for å feste Knox Brystbeskytter. (Se tilbehør)
  • Gode justeringsmuligheter.
  • Avtagbar liner innerst mot kroppen for å enkelt å kunne vaske denne delen av rykkskinnen.

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

 

Knox Aegis er en level 2 ryggskinne med nyrebelte, og er den mest selgende ryggskinnen fra Knox.
Enkelt oppgrader den med brystskydd for ekstra beskyttelse - Se tilbehør.

Produktinformasjon

Beskyttelse type Ryggskinne
Dame/herre/barn Unisex


Les mer
Dokumenter