2947924 2947924 2947924 2947924 2947924

Knox Welbeck MK2 Regnjakke L

Overtrekk for Knox beskyttelsejakker

Varenr: 1010228010040
Knox Welbeck MK2 er en laminert regnjakke med sveisete sømmer for å gi de beste egenskapene når været krever det.
Vis varianter som liste
-+
Pris
2 599,-
4 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Knox Welbeck MK2 regn jakke.

Knox Welbeck MK2 er en laminert regnjakke med sveisete sømmer for å gi de beste egenskapene når været krever det. Jakken er en del av Seasonless konseptet til Knox, og er det siste og ytterste laget. Jakken er vanntett og har et 15K membran. Jakken er designet for å være utenpå beskyttelse jakkene til Knox, men kan likevel brukes ved siden av som en vanlig regnjakke. Jakken er ikke CE godkjent eller har beskyttelse elementer i seg, dette tar lag 2 "Armour" seg av i Seasonless konseptet.

Nøkkelfunksjoner:

 • Waterproof - Lag 4 Knox seasonless.
 • 15K Vanntett Membran.
 • Sveiset sømmer.
 • God størrelse bredde..
 • Del av Seasonless komseptet.
 • Reflekser på baksiden for ekstra synlighet.
 • Vanntett hette (Foldbar inn i lomme)
 • Vaskbar - Les vedlikeholdslappen som følger med.
 • 1 lomme på innsiden.
 • 1 Mesh lomme på innsiden.
 • Kan pakkes inn i en egen lomme for enkel lagring.
 • Matchende bukse (Se tilbehør)

Knox Seasonless – Et nytt konsept som for mange er kjent.

Knox Seasonless er en nytenkende måte på hvordan vi skal kle oss når vi kjører motorsykkel. Knox presenterer dette på mye av den samme måten som mange nordmenn kjenner som «flerlagsprinsippet», men med sikkerheten vi som motorsyklister krever. «Flerlagsprinsippet» lar deg tilpasse klærne utfra behov, vær og temperaturer, for å optimalisere ditt gjøremål og ønsker.

Knox Seasonless starter med det laget som er nærmest kroppen. Og bygger dette videre utover med 4 forskjellige lag for å optimalisere de forskjellige kjøreforholdene du måtte møte.

 1. «Base» er første lag, dette belager seg på Knox Dual Active Base Layer, som er komfortabelt og bevegelig, samtidig som det hjelper med å holde deg  og tørr samtidig.
 2. «Armour» er lag to, hvor beskyttelse står i førersetet. Med A, AA eller AAA CE-Sertifiserte beskyttelse jakker/bukser i kombinasjon med Micro-Lock beskyttelse elementer i Level 1 eller Level 2 på de mest utsatte områdene. Så blir «Armour» stedet hvor beskyttelsen sitter i flerlagsprinsippet. Dette er også et pustende lag som er perfekt på sommeren og varme dager. Ønsker du mer varme er det da lag tre som må legges på.
 3. «Thermal» er lag tre hvor varmen blir lagt til. Her er det Knox Dual Pro, et 3 in 1 vær resistent lag hvor ytterlaget er softshell, og et varmelag innerst. Dette laget har ikke noe beskyttelse, og overlater dette til «Armour». Dette laget har 100% fokus på komfort og å holde deg varm.
 4. «Waterproof» Er lag fire og det ytterste laget. Dette er for beskytte deg mot vær og vind. Dette er et skall med et laminert ytre, og med sveisa sømmer. Dette er for å holde vekten nede, gjøre det enkelt å pakke med seg og at det tørker fort etter bruk.

 

Knox

Knox er en britisk produsent med fokus på innovasjon og å beskytte motorsyklister helt siden 1981. Knox kommer fra den engelske landsbygden nordvest i England. Et sted godt kjent med vær og vind, mye likt det vi kan møte på i Norge. Knox kommer med unike hansker som gir deg god passform og beskyttelse. Knox Seasonless er også et konsept som for mange er kjent fra friluftslivet, men som er redefinert for motorsyklister. Knox gir oss en ny måte å tenke kjøreutstyr og beskyttelse.

Knox Welbeck MK2 er en laminert regnjakke med sveisete sømmer for å gi de beste egenskapene når været krever det.

Produktinformasjon

Alternative varenummer Regntøy
Dame/herre/barn Herre
Knox-Seasonless Vanntett lag


Les mer
Dokumenter